Pejsek s kývací hlavou

Pejsek s kývací hlavou


( Dobový tuning )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 10 ks

Cena :
(v EUR : 16.4 €)
399 ksKoupit


Absolutní klasika osmdesátých let - "tuzexový" pejsek s kývací hlavičkou, která se pohybuje při jízdě po nerovnostech (takže u nás pořád). Umístěte ho na zadní plato své škodovky 120LS a nechejte ho, aby blahosklonně pokyvoval svojí moudrou hlavou na vzteklé zahraniční řidiče kapitalistických vozů, kteří se vás budou marně snažit předjet, ale jejich podřadné buržoazní motory jim to nedovolí.


Délka cca 14cm

Vyrobeno z pevného polystyrenu, pokrytého mikroplyší, "skleněná" očka s perfektním vzhledem (na některých fotkách mají od fotoblesku oči trochu lesklé, nebo zakalené - ve skutečnosti jsou ale dokonalé). Pejsci jsou doslova jako živí a se svým bezelstným úsměvem vykouzlí úsměv na tváři nejen každého dítěte.

Máme zde v kotci ostražitého vlčáka Barona,tichého a velmi přítulného Bena, přemýšlivého Baryka, neskutečně ušatou čivavu Barču, chytrou - až vychytralou Bublinu a intelektuálně sice trochu nesmělého, ale jinak za všech okolností kamarádského mazlíka Béďu.

Můžete si vybrat z pejsánků, co jsou na fotografiích - pokud bude ještě na skladě, rádi vám pošleme konkrétního. Po nákupu napište jednoduše do závěrečné poznámky jméno pejska, který by se vám líbil. Jinak pošleme náhodně vybraného - ale nebojte, všichni jsou roztomilí a na svého nového páníčka se těší...



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Pětipásmový stereo ekvalizér modul


Knoflík TESLA šipka


Knoflík kovový zlatý


A4 Ladislav Adamec








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty