USB voltmetr měřič odběru

USB voltmetr měřič odběru


( Měřící přístroje ,Arduino - ArdioX )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 5 ks

Cena :
(v EUR : 6.5 €)
159 ksKoupit


Velice užitečný a šikovný udělátor, který je vlastně USB průchozí zásuvkou. Ukazuje na displeji aktuální odběr proudu a aktuální napětí USB portu. Snadno tak zjistíte, kolik "šťávy" bere flash disk, WiFi modul, čtečka karet, atd.

To ale samozřejmě není vše - tento přístroj totiž funguje i jako měřič spotřeby a kapacity - pokud ho připojíte například k dnes velmi oblíbeným přenosným akumulátorům typu "Power Bank", můžete zjistit SKUTEČNOU (a ne výrobcem mnohonásobně přehnanou deklarovanou) kapacitu zdroje - jednoduše do zásuvky připojíte nějaké zařízení a necháte běžet, Měřič měří odběr a zároveň počítá čas. Tyto hodnoty si pamatuje i při vypnutí, takže jakmile baterii "dojde šťáva" a vypne se, tak se vám při dalším zapnutí měřiče zobrazí uběhlý čas provozu a přibližná kapacita v miliampérhodinách.

Velmi užitečný je tento měřič také například i pro konstruktéry a pokusníky se stavebnicí Arduino - hned vidíte, kolik proudu bere procesor a nejrůznější připojené senzory a zařízení v různých režimech práce, takže pak podle toho můžete vymyslet co nejúspornější režim při provozu na baterie.



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Zkušební deska pro elektronky TS50A


Plakát Americký agent


Kontrolka červená


Dvojlinka černo-červená 2x0.75








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty