Kompresor 12V dvoupístový

Kompresor 12V dvoupístový


( Nářadí a nástroje ,Doplňky vozidel )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 1 ks

Cena :
(v EUR : 51.4 €)
1249 ksKoupit


Profesionální přenosný kompresor na 12V s velkým plnícím tlakem a hlavně velkým průtokem vzduchu za super cenu.

Pozor ! Nesrovnávejte prosím s běžnými malými kompresorky z Kauflandu za tři stovky, které mají problém s nafouknutím i prázdné rezervy, přičemž jim to trvá půl hodiny. Problémem není ani tak tlak, ale hlavně průtok (množství) vzduchu. Miniaturní kompresůrky mají průtok velmi malý (třeba 10l/min), při práci se silně zahřívají a jsou určeny vyloženě jako pomoc v nouzi.

Tento kompresor je dvoupístový (jsou to tedy vlastně propojené dva kompresorky poháněné jedním motorem) a nečiní mu potíže nafoukat poměrně rychle všechna kola i na velmi těžkém autě (zcela prázdné na nějakých 1,5 Atm během dvaceti minut komplet 4 kola - několikrát osobně ověřeno). Napájení je 12V přímo z autoakumulátoru. Motor je velmi silný a má slušný odběr proudu, ale i ve výše zmíněném případě, kdy budete foukat celé auto, se nemusíte bát, že byste pak třeba nenastartovali.

Je to ideální pomocník zejména pro ty, kdo občas vozí veterány, nebo kupují a prodávají auta - která mají obvykle po delším stání prázdná kola, zejména když v místě není jiná možnost je nahustit (samozřejmě kromě nožní pumpičky - kdo někdy zkoušel, ví jak je to příjemná činnost i když se jedná jen o jedno kolo). Součástí je dlouhá spirálová hadice s normalizovanou rychlospojkou a hustící hlavicí s manometrem a se šroubovacím připojením na ventilek (nejspolehlivější způsob, jaký může být).

Plnící tlak až 10 barů, průtok 85l/min. Rozměry pouze 25x10x20cm. Kvalitní kovová konstrukce, písty mají průměr 30mm a ojnice s kuličkovými ložisky. Max. odběr cca 20A, připojení přes zapalovač, nebo přímo na baterii (součástí je dlouhý kabel s krokosvorkami).

Kompresor je dodáván včetně příslušenství (hadice, manometr) a odolné látkové brašny.

Nechceme být jen běžnými obchodníky, kteří bez rozmyslu prodávají vše, co jim přijde pod ruku a na čem si myslí, že vydělají. My jsme 'v civilu' také kutilové, veteránisti, řidiči - a zakládáme si na tom, že všechno co prodáváme, jsme osobně vyzkoušeli. Přímo tento konkrétní výrobek se nám - i našim známým - osvědčil natolik, že ho sami dlouhodobě používáme. S radostí ho tedy můžeme doporučit i vám a zaručit, že s ním určitě budete spokojeni a že bude fungovat tak, jak od něho očekáváte !




Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Kondenzátor 100uF / 450V


Opředený drát 2.5mm červeno černý


UV tužka svítilna


Konektor auto faston rychlospojka








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty