Otáčkoměr laserový digital

Otáčkoměr laserový digital


( Měření a diagnostika ,Měřící přístroje )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 4 ks

Cena :
(v EUR : 24.6 €)
599 ksKoupit


Otáčkoměr je nenahraditelný přístroj např. při nastavování volnoběhu či regulace předstihu, kdy potřebujete, aby se motor točil přesně stanovenými otáčkami. Klasické elektronické otáčkoměry nejsou moc šikovné - připojují se k zapalování a mnohdy nepracují u starých aut přesně (rušení). U dieselových motorů pak jimi nezměříte otáčky vůbec (motor nemá zapalování) - nemáte-li speciální piezzosnímač v ceně několika tisíc. Otáčkoměry s mechanickým přenosem jdou zase připojit jen k autům, kde je místo. Třeba u starých škodovek, kde je na klikové hřídeli ventilátor a před ním chladič, bohužel nemáte šanci...

Laserový bezkontaktní otáčkoměr je jediné spolehlivé a univerzální řešení - na jakoukoliv rotující část přilepíte malý proužek reflexní fólie (ta je samozřejmě přiložena) a pak na něj z dálky namíříte otáčkoměr. Ten laserovým paprskem na principu odrazu změří přesně otáčky a ukáže je na LCD displeji. Nehrozí tak žádné zranění a prakticky neexistuje motor, u něhož byste otáčky nezměřili. Je úplně jedno, zda-li je to čtyřtakt, dvoutakt, jednoválec, nebo V8, benzín nebo nafta, nebo třeba parní stroj - a ani vás to v podstatě nemusí zajímat, protože na vlastní měření to nemá žádný vliv.

Můžete jím měřit i velmi malé otáčky, což klasické otáčkoměry neumí. Jednoduše na nějakou točivou část rozmístíte více reflexních nálepek a výsledek zobrazený na displeji pak vydělíte jejich počtem. Snadné a zcela spolehlivé.

Napájení běžnou 9V baterií, velmi malý odběr, reaguje i z poměrně velké vzdálenosti (až 1m). Funguje samozřejmě za všech světelných podmínek.

Otáčkoměr samozřejmě není omezen pouze na použití u aut - často bývá používán například ke kontrole soustruhů a jiných obráběcích strojů, ve spojení s jednoduchou vrtulkou například k měření rychlosti větru a podobně.

Nechceme být jen běžnými obchodníky, kteří bez rozmyslu prodávají vše, co jim přijde pod ruku a na čem si myslí, že vydělají. My jsme 'v civilu' také kutilové, veteránisti, řidiči - a zakládáme si na tom, že všechno co prodáváme, jsme osobně vyzkoušeli. Přímo tento konkrétní výrobek se nám - i našim známým - osvědčil natolik, že ho sami dlouhodobě používáme. S radostí ho tedy můžeme doporučit i vám a zaručit, že s ním určitě budete spokojeni a že bude fungovat tak, jak od něho očekáváte !




Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Punčochy síťované Moulin Rouge


Pájecí očko s pinem do DPS 10ks


Seřizování veteránů


Stroboskop na předstih








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty