Tester baterií s nabíječkou KW510

Tester baterií s nabíječkou KW510


( Měření a diagnostika ,Měřící přístroje , Měřící přístroje a pomůcky , Baterie a akumulátory , Napájecí zdroje )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 2 ks

Cena :
(v EUR : 78.1 €)
1900 ksKoupit


Přístroj KW510 je profesionální tester 12V auto a moto baterií kombinovaný s inteligentní nabíječkou, která disponuje režimem pro oživování akumulátorů a dokáže vaší baterii prodloužit život...

Jedná se o plně digitální přístroj, který umí změřit skutečný stav akumulátoru (určeno pro kapacity 4-100 Ah) a to jak vyndaného, tak i zapojeného přímo ve voze. Široké možnosti nastavení, testování trvá pouze několik sekund - po krátkém zátěžovém testu se na grafickém podsvíceném LCD displeji zobrazí stav akumulátoru nejen v % kapacity, ale i v % startovacího proudu a mimo jiné třeba i vnitřní odpor baterie.

Tento tester je ale zároveň i nabíječkou - pokud ho připojíte do zásuvky, můžete akumulátor pohodlně nabíjet, přičemž nezáleží na jeho typu - mikroprocesor uvnitř nabíječky si baterii sám "osahá", podle toho zvolí nejlepší nabíjecí proud a následně po celou dobu nabíjení hlídá, aby byly nabíjecí podmínky optimální.

Nabíječka má také režim pro oživování zdánlivě poškozených akumulátorů - pomocí nabíjení krátkými silnými impulsy se někdy povede "oklepat" vnitřní elektrody od sulfatačního nánosu a baterie, která už byla na vyhození může ještě další rok nebo dva dobře sloužit.

Odolné profesionální provedení, určené i pro méně šetrné zacházení. Pro vysokou životnost je tester/nabíječka také opatřena integrovaným malým ventilátorem, který zajišťuje její chlazení.

Tester nemusí být připojený k síti (pouze při nabíjení) - napájí se přímo z měřené baterie.

Podobné přístroje obvykle atakují desetitisícovou hranici a jsou jimi vybaveny pouze "lepší" autoservisy. Nyní si ale takovou věc můžete pořídit i vy do své garáže a kdykoliv během pár vteřin snadno zjistit stav baterií ve svých autech a motorkách - a uvést je opět do režimu plné připravenosti !

Pouze anglický návod - není ale ani potřeba, ovládání je ale velmi intuitivní.



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Reproduktory PX540 165mm do dveří


Kabel JACK CINCH


Generátor tvarových kmitů NE555


ZASTAVA 1100








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty