Prodlužovací kabel - buben 10m

Prodlužovací kabel - buben 10m


( Věci na piknik a do kempu ,Dráty a kabely , Zástrčky a zásuvky )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 2 ks

Cena :
(v EUR : 15.7 €)
380 ksKoupit


Malý a skladný buben s prodlužovacím kabelem 230V o délce 10m, čtyřmi zásuvkami a ochranným jističem

Skvělý například do kempu. V autě nezabere skoro žádné místo (vejde se pohodlně třeba pod sedačku spolujezdce), snadno se navíjí a i přes jeho malé rozměry je uvnitř opravdu celých deset metrů kabelu.

Má ochranu proti přetížení, která v případě překročení povoleného proudu vypne mechnaický jistič, který se pak dá jednoduchým stisknutím tlačítka zase "nahodit".

V rozvinutém stavu je možno odebírat ze všech čtyř zásuvek dohromady až 10A - což znamená příkon připojených spotřebičů až 2300W, takže v pohodě utáhne i malý topný ventilátor, naprostou většinu elektrického nářadí, kompresor k výčepnímu zařízení...no prostě skoro všechno.

Zásuvky jsou univerzální, takže do nich připojíte jak staré tuzemské spotřebiče, tak i "německé" šňůry SCHUKO, atd. Mají samozřejmě dětské pojistky proti pokusným hřebíkům, šroubovákům a ostatním podobným zkoušečkám malých zvědavých elektrikářů.

Výhodou jsou také velmi malé rozměry, takže buben snadno strčíte třeba do igelitové tašky a můžete ho používat venku i když třeba zrovna hrozí déšť.

Splňuje všechny bezpečnostní normy, je vyroben z kvalitních a odolných materiálů.

Výborná cena.

Nechceme být jen běžnými obchodníky, kteří bez rozmyslu prodávají vše, co jim přijde pod ruku a na čem si myslí, že vydělají. My jsme 'v civilu' také kutilové, veteránisti, řidiči - a zakládáme si na tom, že všechno co prodáváme, jsme osobně vyzkoušeli. Přímo tento konkrétní výrobek se nám - i našim známým - osvědčil natolik, že ho sami dlouhodobě používáme. S radostí ho tedy můžeme doporučit i vám a zaručit, že s ním určitě budete spokojeni a že bude fungovat tak, jak od něho očekáváte !




Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




PEXESO Značky aut


IO TDA7052


Pistolová páječka


Žárovka LED 230V E10








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty