Průzvučná látka G.303 - 20x30 cm

Průzvučná látka G.303 - 20x30 cm


( Průzvučné tkaniny )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek


Cena :
(v EUR : 2.7 €)
65 ksKoupit


Průzvučná profi látka (tzv. brokát) pro renovaci starých radiopřijímačů a reprobeden. Tkanina Greystone vzoru 303 je šedá, velmi neutrální kombinace odstínů. Vhodná jak na stará rádia, tak i na reprobedny, nebo komba.

Tato látka má vynikající průzvučnost, přičemž je docela silná, takže nehrozí žádné krabatění. Je to tím, že je vyrobena speciální technologií mikrorastru a rubová strana je ještě zpevněna syntetickou pryskyřicí. forovaný podklad z "uměliny". Díky tomu se ani okraje vůbec netřepí. Snadno se stříhá i běžnými kancelářskými nůžkami. Aplikaci nalepením nějakým běžným lepidlem zvládne úplně každý.

Nová výroba. Látky Greystone se prodávají předem naformátované v několika pevných velikostech, nedá se koupit střih na míru (lze objednat až od 1m2 výše). Pro naprostou většinu aplikací ale prodávané základní formáty, které máme skladem, dostačují.

Rozměr 20x30 cm

Dodaná látka má ve skutečnosti vždy o něco větší rozměr (zde zhruba 25x35) kvůli případnému přehnutí, nebo zakrytí stop po střihu.


Na některých fotografiích jsou vzorky látek pouze volně vloženy do staré skříňky rozhlasu po drátě - vzhledem k tomu, že nejsou přilepeny na podkladní dřevěné desce, tak nejsou vypnuté a "vycentrované" - tudíž někdy u některých okrajů působí vzhledově nesouměrně. Berte tedy prosím tyto fotografie jen jako orientační pomůcku a ne jako výsledek nějaké renovace...


Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Průzvučná látka G.303 - 20x20 cm


Opředený drát 1.5mm - světle hnědá


Opředený kabel 2x0,5mm - světle hnědá


Opředený kabel 3x0,75 - tmavě hnědá








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty