Mixážní pult RMX40 MP3,BT

Mixážní pult RMX40 MP3,BT


( Zesilovače )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 2 ks

Cena :
(v EUR : 65.8 €)
1600 ksKoupit


Skvělý malý kompaktní mixpult s přehrávačem MP3, Bluetooth, digitálním echem (ozvěna, dozvuk) a čtyřmi nezávislými vstupy s možností separátního nastavování hloubek, výšek, citlivosti vstupu a úrovně, dva mikrofonní vstupy s volitelným fantómovým napájením 48V (pro profesionální mikrofony) se vstupy Jack 6.3 a Canon XLR. Odposlech, sluchátkový výstup, linkový výstup.

Celý mixpult se napájí 5V z libovolného USB portu (z počítače, z nabíječky, nebo klidně i power-banky).

Má USB vstup na flash disk, kde můžete mít nahrané písničky a ty pak přehrávat přímo z mixu.

Zařízení navíc funguje jako externí zvuková karta - po připojení k počítači přes USB do mixu můžete přímo směrovat přehrávání z notebooku, nebo tabletu atd., aniž byste museli zvuk přenášet přes (mnohdy dost nekvalitní) sluchátkový výstup !

Tento mix je velmi malý, snadno se přepravuje a ve spojení s libovolným výkonovým zesilovačem a reprobednami už nepotřebujete vůbec nic jiného k úspěšnému ozvučení diskoték, vystoupení menších hudebních skupin, atd. Samozřejmě se hodí i pro domácí nahrávací studia, pro divadelní soubory, signál do něj je možné přivést z bezdrátových mikrofonů a jeho obsluha je velice snadná.

Před třiceti lety bychom za takové malé kouzlo dali v naší studentské kapele dvacet výplat - dneska ho tady u nás můžete mít za pár korun !

Zaváděcí cena - novinka.



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




A4 Vladimír Mečiar


Lampa Nocturno svítidlo


Audio kazeta MAXELL UR 90


Hitlerovi maršálové soubor foto








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty