Zkoušečka - tester zásuvek 230V

Zkoušečka - tester zásuvek 230V


( Měřící přístroje Kapesní multimetry )





Skladem 1 ks

Cena :
(v EUR : 24.7 €)
599 ksKoupit


Profesionální tester elektroinstalace - zásuvkových obvodů je neocenitelná věc pro pracovníky elektromontáží, ale i pro všechny kutily, kteří si zapojeují nebo rekontruují domovní elektroinstalaci 220V svépomocí.

Jednoduše ho zastrčíte do zásuvky ve zdi a pomocí kombinace tří svítivých diod zjistíte, jestli je zásuvka správně zapojená (nemá některé dráty prohozené, nebo nezapojené).

To samozřejmě ale není vše - zkoušečka obsahuje i digitální voltmetr, který ukazuje napětí v dané zásuvce a případný rozdíl potenciálů. Díky tomu zjistíte případné přechodové odpory ve vedení, úbytek napětí na delším vedení atd. Displej je barevně podsvícený, přičemž barvy se mění podle výsledku testu - zelená barva je vše OK, červená - něco je špatně.

Ale to pořád není vše - v této malé zkoušečce je zabudován i tester proudových chráničů (na standardní typy s proudem 30mA). Stiskem tlačítka musí dojít k samočinnému vypnutí proudového chrániče, ať už je jakkoliv daleko v rozvaděči. Tento test je tím pádem spolehlivější, než samotné testovací tlačítko přímo na chrániči, protože simuluje případný zkrat, nebo úraz.

POZOR !!!

Tato a podobné zkoušečky se prodávají v několika verzích a bohužel naprostá většina prodejců u nás vůbec neví, co vlastně prodávají. Jejich zkoušečky levně dovezené z Číny jsou totiž u nás k ničemu, protože mají sice evropskou zástrčku, ale prohozenou fázi s nulákem (podle francouzského vzoru).
Taková zkoušečka pak ukazuje nesprávně a indikuje chybu u správně zapojených zásuvek. Zde nabízená zkoušečka je vyrobena pouze pro náš e-shop a má z výroby zástrčku zapojenou podle české normy (fáze vlevo). Dejte si pozor i při "výhodném" objednávání z Aliexpressu atd. - v 99% se jedná o nesprávný typ.



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Tranzistor GT322A


Digitální multimetr DT9205D


SUZUKI Samurai


Hodinky Pontiac








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty