Zabezpečovací zařízení GPS Tracker

Zabezpečovací zařízení GPS Tracker


( Doplňky vozidel ,Vše pro motocyklisty )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek


Cena :
(v EUR : 61.6 €)
1499 ksKoupit


NOVINKA v našem sortimentu !

Nejúčinnější systém proti krádeži Vašeho drahocenného veterána - GPS Tracker RADIOX GT.

Narozdíl od běžných alarmů, které pouze začnou křičet, když vám někdo auto krade - což je v odlehlé garáži o půlnoci obvykle docela k ničemu, GPS Tracker funguje dál a protože si ho zloděj veze sebou, snadno a rychle tak můžete zjistit jeho polohu !

Funguje na bázi mobilního telefonu a GPS přijímače. V malé krabičce (rozměry jen 90x45x14 mm) se ukrývá GSM modul do kterého pouze vložíte nějakou telefonní kartu (stačí nejobyčejnější za pár korun, bez paušálu). Vestavěný přijímač GPS pak neustále monitoruje polohu, kterou můžete kdykoliv zjistit jednoduše tak, že na číslo výše uvedené karty pošlete speciální SMSku. Obratem vám přijde zpátky SMS s aktuální polohou a odkazem na mapu GOOGLE. Ihned tak můžete zjistit, kde se vaše vozidlo nachází. Navíc zařízení obsahuje otřesové čidlo, které se aktivuje pohybem a které můžete nastavit tak, aby vám poslalo varovnou SMS, že s vaším autem nebo motorkou bylo pohnuto. A aby toho nebylo málo, tak je součástí dokonce i miniaturní mikrofon - pokud vám někdo auto ukradne, můžete na číslo vložené karty přímo zavolat, hovor se automaticky spojí a vy budete slyšet, co se v autě děje.

Zařízení je určeno pro napájení 12ti volty a má velmi malou spotřebu, takže vydrží v činnosti klidně měsíc. Stačí tak když jednou za čas dobijete v autě baterku a o nic víc se nemusíte starat. Zařízení je samozřejmě také možné vybavit vlastním malým akumulátorem, takže bude v činnosti i když případný zloděj odpojí akumulátor v autě.

Součástí dodávky je vlastní GPS tracker, mikrofon s kablíkem a konektorem, napájecí kabel s pojistkou a návod k použití (v angličtině). Instalaci zvládne každý kdo alespoň trochu rozumí elektrotechnice.

Určeno pro export.



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




IO MAV-11SM


Cuprextit 15x10 cm


Redukce 12V MAGIC unipolární


Černobílý film 6x6 DIN 21








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty