Rádiovka žlutá

Rádiovka žlutá


( Tradiční čepice 50tá léta , 60tá léta , 70 a 80tá léta , Francouzská auta , Československo )





Skladem 2 ks

Cena :
(v EUR : 6.8 €)
165 ksKoupit


Zcela nová originální klasická rádiovka - epesní čepice, v minulosti mnohdy neprávem zesměšňovaná a zatracovaná jakožto pokrývka hlavy méněcenných a duchem chudých. Zpopularizovaná zejména díky hrdinům kultovních filmů "Jáchyme, hoď ho do stroje", "Dědictví" a nebo "Chalupáři".

Nezáleží na tom, jestli jste zasloužilý důchodce, aktivní družstevní rolník, vedoucí nádražní restaurce a nebo třeba francouzský vinař - rádiovka se stane natrvalo ozdobou Vašeho mužného temene a objektem nehasnoucí závisti kolemjdoucích...

Prvotřídní vzhled i kvalita, nová zakázková výroba, zcela k nerozeznání od původních plstěných českých radiovek (nejedná se o různé rádoby retro variace, které vypadají nedobově a jsou někdy k mání různě na tržištích a v "módních" buticích.

Jedná se o zcela nadčasový, luxusní a originální módní doplněk. Jednoduchost a krása v každém stehu. Zdánlivě strohý, přísně kruhový tvar, kterému uprostřed nahoře vévodí legendární a nezaměnitelný detail - symbol radiového věku - anténka, neboli "pinďourek", anóbrž "blbeček".

Ne. Toto není čepice. Toto je skutečná symfonická báseň a vrchol oděvního designu. S touto pokrývkou hlavy může jít majitel bez obav rovnou na peněžnický bál do vídeňské opery, nebo na výroční schůzi jednotného zemědělského družstva Rudá záře Kobylnice. S naší rádiovkou vás budou v podzemní dráze lidé uctivě pouštět sednout, slečny s ruměnými tvářemi budou stydlivě klopit oči a policejní pochůzkáři snaživě salutovat.

Univerzální velikost, padne dobře naprosto všem v rámci běžných konfekčních velikostí XS-XXL (opravdu je to tak - naše rádiovka má totiž pružný okraj, který se sám elegantně přizpůsobí velikosti vaší hlavy).

Ideální doplněk pro každého člena posádky stroje či vozu z padesátých až sedmdesátých let minulého století - a to rozhodně nikoli pouze užitkového...

POZOR !!! Pro dámy nabízíme stejný módní doplněk, avšak v sexy červené barvě flamengo-red !



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Rádiovka červená


Zmijovka Original


Rádiovka černá


A4 Alexander Dubček








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty