Kapesní mikro multimetr MC2

Kapesní mikro multimetr MC2


( Kapesní multimetry )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek


Cena :
(v EUR : 16.4 €)
399 ksKoupit


Digitální multimetry jsou obvykle označovány jako "kapesní". Je to zažitá věc a i my se toho držíme. Ovšem ruku na srdce - naprostou většinu takovýchto multimetrů byste ve skutečnosti celý den v kapse nosit asi nechtěli. Výjimkou jsou snad jen tzv. pen-type multimetry, které vypadají jako taková bachratá větší zkoušečka.

A nebo tento nový speciální model - mikromultimetr MC2 - opravdový kolibřík mezi multimetry. Vejde se do dlaně, ale přitom umí všechno, co jeho dvakrát větší bráchové.

Pokud často cestujete, možná si vozíte i nějakou svoji minimální kutilskou výbavu - základní nářadíčko, měřidlo a možná i malou páječku. Mnohdy je to docela problém, vměstnat všechno důležité třeba do příručního leteckého zavazadla, aniž byste pak museli celou dovolenou snášet vyčítavé manželčiny pohledy, že sebou taháte nepotřebné krámy. Tohoto multimetru si ale ani nevšimne, protože je menší, než krabička s léky...

Měří střídavé a stejnosměrné napětí, stejnosměrný proud do 200mA, odpor, proudový zesilovací činitel tranzistorů a dokonce v něm nechybí ani prozváněčka.

Napájení dvěma běžnými mikrotužkovými články AAA (nejsou součástí dodávky). Odnímatelné měřící šňůry. Vysoce kontrastní LCD displej, otočný přepínač rozahů.



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Zvukový modul s nahráváním 20s


Pomáda !


Respirátor TwinAir


Klíčenka Paris








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty