Zapalovač Eros

Zapalovač Eros


( Tabatěrky a zapalovače )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek

MOMENTÁLNĚ NENÍ SKLADEM


Cena :
(v EUR : 8.2 €)
199


A pozor ! Tak tohle je patrně ta největší zvrhlost v celém našem širokém sortimentu hovadin a zbytečností, které jako doplňkový prodej nabízíme.

Jedná se o nový a plně funkční plynový zapalovač ve formě "zlaté" sošky svatého Bambála - chlapíka s obřím falusem, anóbrž pinďourem. Pokud mu zmáčknete na hlavičku, tak z výše uvedeného orgánu vyšlehne oheň a jest možno jím zapálit viržinko, neb doutník.

Výborné zejména pro návštěvy divadel, kdy bude každá dáma z vyšší společnosti o přestávce dozajista příjemně překvapena a potěšena, pokud jí tímto luxusním doplňkem pohotově připálíte cigaretku.

Figurka stojí na vlastních nohách a může stát na nočním stolku tak, abyste každé ráno při probuzení pocítil bledou závist, pokud se na ni podíváte...


UPOZORNĚNÍ - Kvůli přepravním podmínkám našich dopravců jsou plnitelné zapalovače dodávány vždy prázdné (není-li uvedeno jinak) a před použitím je nutné je naplnit - buď technickým benzínem, nebo u plynových zapalovačů plynem (butan), který lze případně zakoupit v každé větší trafice.

Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Měřič komprese RK 20


Řidítka JAWA / ČZ


Páčkový přepínač SP3


Lékárnička textilní Massey Ferguson








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty