TECSUN PL600 SSB

TECSUN PL600 SSB


( Radiopřijímače ,Radioamatérský provoz )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 3 ks

Cena :
(v EUR : 115.1 €)
2800 ksKoupit


Světový radiopřijímač TECSUN PL-600 je jedním z nejlépe hodnocených rádií pro příjem radiokomunikačního provozu ve své třídě, což dokazuje i množství nezávislých recenzí od spokojených majitelů. Se svou cenou představuje bezkonkurenční nabídku mezi přijímači s podobnými parametry. Rozsah od 150kHz do 30MHz "bez mezer" a především možnost příjmu CW a SSB signálu z něj pak dělá skvělého společníka pro každého radioamatéra při každodenním používání doma i na cestách.

Přijímač je řešen jako velmi citlivý PLL superhet s dvojím směšováním, obsahuje vstupní atenuátor (přepínač citlivosti) a laditelný záznějový oscilátor (BFO) pro příjem signálů CW a SSB na radioamatérských pásmech. Má celkem 600 předvoleb a pokročilý ladící systém s automatickým ukládáním vyhledaných stanic. Přehledný kontrastní LCD displej s oranžovým podsvětlením zobrazuje kromě údajů o frekvenci také S-metr (ukazatel síly signálu) a hodiny s budíkem. Přijímač se vyznačuje kompaktními rozměry (pouze 181x116x36 mm), díky nímž se vejde i do malého cestovního zavazadla a zajistí tak vaše stálé spojení se světem. Napájení z baterií, nebo externího zdroje - rádio má vestavěný nabíjecí systém pro tužkové Ni-MH akumulátory. Kvalitní příjem zajišťuje vnitřní feritová anténa a teleskopická vysouvací anténa. Možnost přímého číselného zadávání frekvence výrazně zrychluje ladění a zvyšuje uživatelský komfort.

Jsme legálním dovozcem těchto radiopřijímačů a narozdíl od přijímačů individuálně "výhodně" objednaných někde na E-Bayi či AliExpressu dodáváme vždy modely s posledním firmware, s anglickými popisky a především s evropským vybavením (t.j. odemčeným SW rozsahem - modely prodávané v Číně totiž mají kvůli místní cenzuře některé mezery v krátkovlnném rozsahu) !

Součástí dodávky jsou i čtyři tužkové akumulátory Ni-MH. Upozorňujeme, že s radiopřijímačem je v tištěné formě dodáván pouze anglický návod (český je ke stažení níže) - předpokládáme, že kdo si bude tento přijímač kupovat, nebude tak pravděpodobně činit kvůli poslechu rádia Impuls a tudíž mu angličtina větší potíže činit nebude...

Nechceme být jen běžnými obchodníky, kteří bez rozmyslu prodávají vše, co jim přijde pod ruku a na čem si myslí, že vydělají. My jsme 'v civilu' také kutilové, veteránisti, řidiči - a zakládáme si na tom, že všechno co prodáváme, jsme osobně vyzkoušeli. Přímo tento konkrétní výrobek se nám - i našim známým - osvědčil natolik, že ho sami dlouhodobě používáme. S radostí ho tedy můžeme doporučit i vám a zaručit, že s ním určitě budete spokojeni a že bude fungovat tak, jak od něho očekáváte !




Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




TECSUN PL660 SSB Air


Stavebnice rádia Air Band


TECSUN S-8800 SSB


Rotační enkodér

Soubory ke stažení :
Stručný přehled parametrů PL600 (PDF - 1.1 MB)

Návod k obsluze přijímače TECSUN PL600 (ENG) (PDF - 0.5 MB)
Návod k obsluze přijímače TECSUN PL600 (CZ) (PDF - 11.7 MB)








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty