MP3 - USB, FM, BT autorádio FULTON

MP3 - USB, FM, BT autorádio FULTON


( Autorádia do veteránů ,ANTIKVARIÁT & BAZAR )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek

MOMENTÁLNĚ NENÍ SKLADEM


Cena :
(v EUR : 164.4 €)
3999


Dobové autorádio FULTON FR-3010. Jedná se o původní autorádio - uvnitř kompletně přestavěné na přehrávání MP3 souborů z USB disku, nebo přes Bluetooth z Vašeho telefonu a příjem soudobého FM rozhlasu!

Tato autorádia se na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let prodávala v TUZEXU a stala se doplňkem mnoha vozů Simca, Chrysler, Fiat, Ford Cortina a dalších "lepších" aut - a ještě dnes toto rádio můžeme na srazech v mnohém veteránu často zahlédnout.

Rádio je určeno pro klasický "eurovýřez" (středový hranatý otvor a dva kulaté otvory na knoflíky po stranách. Design rádia byl řešený zajímavým způsobem tak, že po stranách se dají pod knoflíky přidat dva malé panely s dřevěným dekorem - a pokud tyto panely odeberete, rádio bude stříbrné. Dá se tak snadno přizpůsobit interiéru vašeho auta.

Zcela 100% původní autentický vzhled - zvenčí nepoznáte žádnou změnu. Stačí jen připojit jakýkoliv USB flashdisk s nahranými písničkami a už to jede (USB konektor je na kablíku, který můžete prostrčit třeba do přihrádky na rukavice, atd.) . Ovládání hlasitosti a zapínání původním knoflíkem, přechod mezi jednotlivými písničkami vpřed a vzad pomocí původních tlačítek přepínání vlnových rozsahů. Žádné tlačítko nebo vypínač navíc, přední panel zůstává naprosto stejný jako o původního 40 let starého rádia.

Pamatuje si posledně přehrávanou skladbu (při vypnutí a zapnutí začne hrát od této písničky), pomocí tlačítek na předním panelu je možné přecházet mezi skladbami nebo radiovými stanicemi dopředu a dozadu (má automatické hledání stanic). V případě připojení přes Bluetooth tato tlačítka také fungují ! (ale BT zde nemá funkci handsfree pro telefonování - je určen pouze pro přenos hudby). Krajním tlačítkem vpravo se přepíná mezi rádiem, BT a MP3 přehrávačem. MP3 přehrávač funguje na jakoukoliv běžnou USB "flešku" - na kterou jednoduše v počítači nahrajete libovolné množství MP3 písniček a ty pak můžete v autorádiu přehrávají.

Napájení přímo z baterie auta - žádné tužkové baterie, žádné nabíjení, vše si uvnitř řídí inteligentní elektronika. Připojení na normální autoanténu - pokud ji v autě už máte, nemusíte nic měnit.

Výstup na jeden reproduktor s možností připojení dvou.



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Zdvojovač napětí 6-12V


MP3 - USB FM autorádio TESLA


Reproduktor LS20 SUPERSONIC


Tranzistor KF504








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty