Zmijovka + rádiovka dárková

Zmijovka + rádiovka dárková


( Tradiční čepice ,70 a 80tá léta , Československo , Etnické čepice )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek

MOMENTÁLNĚ NENÍ SKLADEM


Cena :
(v EUR : 24.6 €)
599


Super prémiová sada nejtradičnějších českých pokrývek hlavy - legendární zmijovky a rádiovky.

V dárkové textilní "taštičce" se zapínáním na zip naleznete obě legendární čepice, s nimiž se rázem stanete lvem salónů, objektem neutuchajícího zájmu dívek a žen všech věkových kategorií, tvarů a národností, králem mezi traktoristy, hlavním agronomem a amatérským ministrem zemědělství.

Zmijovka je známá, staletím osvědčená čepice zejména pro chladnější dny, kdy dokonale ochrání vaši hlavu před nepřízní počasí, anžto chrání nejen celé temeno, ale i uši - na které většina ostatních čepic zapomíná.

Rádiovka - slušivý baret z bavlněného úpletu je pak zcela nadčasová pokrývka hlavy - jest možno ji nosit na několik způsobů a vždy dokonale dotváří vaše image svobodného a konvencemi nesvázaného člověka. Její rafinovaný, přísně geometrický tvar, jemuž vévodí nepřehlédnutelný symbol radiového věku - anténka, anóbrž pinďourek - předurčuje ji ku každodennímu bežnému nošení, jakožto i návštěvy opery či baletu. V barvě tmavé kávy.

Neexistuje jistě dokonalejší dárek, než je tato venkovská sada. Oči každého muže či chlapce se rozzáří, ledva jeho oči spatří tento vrchol světového oděvního designu. Pro řidiče traktoru, malotraktoru, nebo užitkového historického vozu je to pak samozřejmě naprosto nepostradatelný a ničím nenahraditelný doplněk.

Výroba ČR, velmi kvalitní úplet. Nejedná se o žádné divadelní rekvizity, určené pro pětiminutové nošení, ale o poctivé a trvanlivé čepice z kvalitního materiálu v provedení HEAVY DUTY (což není zkomolenina ze sousloví "HLAVY DUTÝ", ale anglicky to znamená "Těžký provoz").



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Brzdový váleček Škoda 100, 120


Krabička pro Arduino C60


Tunelová dioda AI301G


Helma série HS černo-červená








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty