LED žárovka Ba20d 6V C-RAY - přední světlo

LED žárovka Ba20d 6V C-RAY - přední světlo


( 6V žárovky Náhradní díly JAWA ČZ )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 15 ks

Cena :
(v EUR : 20.5 €)
499 ksKoupit


Náhrada 6V žárovky předního světla českých motocyklů (JAWA kývačka, panelka, ČZ atd.) a starších automobilů s normalizovanou paticí Ba20d

Silná projekční LED žárovka s 20ti čipy má desetinovou spotřebu oproti původní vláknové žárovce a natrvalo vás tak zbaví věčných problémů s dobíjením - protože staré motorky bohužel nepočítaly s tím, že jednou bude uzákoněno celodenní svícení.

Spotřeba cca 3W, přepínání dálkové/tlumené je řešeno změnou jasu.

Při přepnutí na tlumené světlo má žárovka ještě menší spotřebu, cca poloviční.

4 čipy svítí přímo dopředu a dalších 16 dokola zboku, takže žárovka využívá odrazivosti původní paraboly světlometu, což zvyšuje její svítivost. Přední čipy jsou opatřeny čočkou, která zajišťuje výrazně lepší rozptyl světla, než měly LED žárovky staré konstrukce.

Žárovka je určena pro motocykly s 6V napětím a ukostřeným záporným (MÍNUS) pólem ! Pro správnou funkci a dlouhou životnost je třeba zajistit, aby měl motocykl (nebo automobil) v pořádku nabíjecí soustavu a nepřebíjel baterii.

Barva světla denní bílá. Díky neustálému vývoji se provedení žárovky může lišit od fotek zde v e-shopu, ale z hlediska funkce a parametrů je žárovka samozřejmě vždy stejná.

Upozorňujeme, že tato žárovka samozřejmě není schválena do běžného provozu a za její použití neneseme žádnou odpovědnost. Za jízdy v noci může oslňovat protijedoucí vozidla.



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




LED žárovka Ba9s 6V obrysová


LED žárovka Ba20d 6V PLUSOVÁ


Gumové průchodky sada


Průzvučná látka ORCA TIBERA








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty