Schumannův generátor

Schumannův generátor


( Desinfekce a sterilizace Hotové moduly )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 3 ks

Cena :
(v EUR : 24.6 €)
599 ksKoupit


Vy neznáte Schumanův generátor - nebo ještě lépe Schumannovu frekvenci ?

Je to opět jedna z věcí o níž se už dlouho mezi odborníky a laiky vedou nekonečné spory. Německý fyzik W.O.Schumann se zabýval studiem zajímavých "pozemských" vln o velmi nízké frekvenci a jejich existenci teoreticky předpověděl již v padesátých letech. Hodnota základní frekvence je dána počtem oběhů elektromagnetické vlny kolem obvodu Země za sekundu (je to cca 7,83 Hz) a nejspíše vznikají působením blesků v atmosféře. Postupně se zjistilo, že jejich problematika a vliv na pozemský život je daleko větší a složitější, než se předpokládalo. Lidský organismus je vůči nim senzitivní a jejich zvýšená intenzita na něj může působit pozitivně (ale i negativně - nic se nemá přehánět, jako se vším).

Pak už byl jen krůček k tomu, aby se začaly vyrábět přístroje, které tuto frekvenci produkují uměle. Zajímavé výsledky byly dosaženy zejména v oblasti lidského spánku. Velká část lidí v přítomnosti této frekvence po čase zjistí, že spí lépe a kvalitněji. Nejsme vědci, ani milovníci "nadpozemských" záhad a proto zde nebudeme psát, jaká je to zázračná věc. To záleží na každém - teď už ale nebrání nic ani vám, abyste to vyzkoušeli, protože můžete mít Schumannův generátor v kompaktním provedení a za velmi příznivou cenu.

Nabízíme Vám kompletní oživený a funkční modul Schumannova generátoru pro domácí použití s plošným akustickým měničem, určený pro snadné napájení z libovolného USB portu.

Frekvence 7.83 Hz s možností jemné korekce. Spotřeba proudu z USB portu je cca 0,1A

Dodáváno včetně USB kabelu



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Objímka na IO DIP18


A4 Císař Rudolf II.


Postavy vůdců 2. světové války


LED žárovka Bay15d 12V PULSAR








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty