Měnič napětí 12/230V 1000W

Měnič napětí 12/230V 1000W


( Věci na piknik a do kempu ,Doplňky vozidel Napájecí zdroje )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 1 ks

Cena :
(v EUR : 72.4 €)
1750 ksKoupit


Osvědčený a kvalitní měnič (neboli střídač) do auta a pro místa, kde není elektřina - z 12V vyrábí 230V, jako je v normální zásuvce doma ve zdi.

Je určen pro trvalý výkon 1000W (skutečný - ne "čínský"), krátkodobě ve špičkách až 2000W a používá tzv. "modifikovanou sinusovku". Je vhodný třeba pro různé ventilátory, topítka, mikrovlnky, nabíječky telefonů a notebooků, mnoho ručního nářadí atd. Nehodí se ale pro citlivou elektroniku, jako třeba TV přijímače, satelity a takové věci.

Může být trvale nainstalovaný v autě a připojený přímo k akumulátoru.

Má chladící ventilátor a kryt z hliníkové slitiny, která dobře odvádí teplo, takže vydrží i trvalý provoz - třeba při napájení ze solárního panelu.

Má celkem tři zásuvky - dvě normální evropské a jednu mezinárodní, do které se dá zasunout i naše plochá dvojkolíková zástrčka.

Velkou výhodou proti podobným měničům je i přítomnost dvou LED displejů - jeden ukazuje napětí baterie a druhý výstupní napětí měniče.

Součástí dodávky jsou i připojovací vodiče, včetně zástrčky do autozapalovače (ta je ale určena jenom pro malé výkony - cca 100-150W, takže nabíječky, svítidla, atd.)

POZOR ! Důrazně varujeme před nákupem měničů z čínských nákupních portálů - bohužel kromě špatné kvality 90% prodejců udává nereálné hodnoty a malý levný 300W měnič vám klidně prodají s tím, že dokáže dát 2000W...



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Lékárnička VELOREX


Celní a dev.prohlášení


Mikrofon MC369


Rádiovka černá dětská








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty