Reflexní šle - moto kšandy

Reflexní šle - moto kšandy


( Vše pro motocyklisty ,Doplňky pro motocykly )





Skladem 1 ks

Cena :
(v EUR : 8.2 €)
199 ksKoupit


Reflexní šle, anóbrž kšandy, čili šráky jsou perfektní věc pro noční a ranní návraty z vyjížděk a srazů - každý veteránista se spoře osvětleným strojem by je měl ve své výbavě mít. Můžete mít na sobě koženou bundu či kombinézu bez reflexních prvků a nemusíte si brát hned vestu, která se navíc ve větru při rychlejší jízdě nepříjemně nafukuje a mnohdy i rozepíná. Jednoduše si navlíknete tyto kšandy, zacvaknete a hijé !

Šráky jsou z elastického materiálu a mají čtyři stavitelné spony, takže si je úplně v pohodě obleče jak subtilní děvčátko z hor, tak i hodně prostorově výrazný XXXL motorkář, aniž by mu při jízdě jakkoliv vadily.

Snadno se vejdou i do maličkého kastlíku na motorce, nebo pod sedlo, takže je můžete vozit pořád sebou a žádná nenadálá mlha či opožděný odjezd ze srazu vás tak nepřekvapí.

Podle platné legislativy také nově musí být vybaven reflexními prvky i každý chodec, pohybující se po veřejné komunikaci mimo obec, takže vám tyto kšandy přijdou vhod i když půjdete jenom "najedno" do hospody ve vedlejší vesnici - a zejména pak nad ránem domů...

Plní normu EN13356

Nechceme být jen běžnými obchodníky, kteří bez rozmyslu prodávají vše, co jim přijde pod ruku a na čem si myslí, že vydělají. My jsme 'v civilu' také kutilové, veteránisti, řidiči - a zakládáme si na tom, že všechno co prodáváme, jsme osobně vyzkoušeli. Přímo tento konkrétní výrobek se nám - i našim známým - osvědčil natolik, že ho sami dlouhodobě používáme. S radostí ho tedy můžeme doporučit i vám a zaručit, že s ním určitě budete spokojeni a že bude fungovat tak, jak od něho očekáváte !




Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Lenonky brýle čiré


Lepidlo na zpětné zrcátko


VW Brouk spořící karta


Měnič napětí USB / 9V kabel








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty