USB mikro páječka ES-4

USB mikro páječka ES-4


( Nářadí pro elektroniku ,Nářadí a nástroje , Výbava pro přežití )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 4 ks

Cena :
(v EUR : 12.8 €)
312 ksKoupit


Pájecí pero, které není o moc větší než propiska, napájené pomocí běžného USB konektoru je skvělá věc pro všechny, kteří ani na cestách nebo na dovolené nechtějí být bez základních kutilských potřeb pro přežití !

S příkonem 8W a napájením z jakékoliv nabíječky, nebo třeba power banky se zdá, že půjde o nějakou hračku - jenže ono to překvapivě funguje a bežné plošné spoje s touto páječkou "obhospodaříte" úplně v pohodě (přiznáváme teda, že okapové roury se s ní letovat nedají). Navíc je samozřejmě čistě odporová a proto narozdíl od trafopájky se s ní nemusíte bát pájet ani MOS součástky a další věci, citlivé na elektrické pole.

Prostě tohoto mrňouse musíte mít, to je naprosto bez debat.

Součástí dodávky je odnímatelný kabel USB.

Nechceme být jen běžnými obchodníky, kteří bez rozmyslu prodávají vše, co jim přijde pod ruku a na čem si myslí, že vydělají. My jsme 'v civilu' také kutilové, veteránisti, řidiči - a zakládáme si na tom, že všechno co prodáváme, jsme osobně vyzkoušeli. Přímo tento konkrétní výrobek se nám - i našim známým - osvědčil natolik, že ho sami dlouhodobě používáme. S radostí ho tedy můžeme doporučit i vám a zaručit, že s ním určitě budete spokojeni a že bude fungovat tak, jak od něho očekáváte !




Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Bavorský klobouček Octoberfest


Ušanka lehká černá


Dvojlinka repro 10m


IO Motorola MC68000 mikroprocesor








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty