Tester - měřič tloušťky laku

Tester - měřič tloušťky laku


( Měření a diagnostika )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek


Cena :
(v EUR : 20.5 €)
499 ksKoupit


Skvělý pomocník za bezkonkurenční cenu pro každého, kdo kupuje ojetý vůz. Profesionální měřič tloušťky laku vám rychle a přesně ukáže, jaká vrstva barvy je na kterékoliv kovové části vozu. Jednoduše tak zjistíte, jestli náhodou není kapota auta opravovaná a není pod lakem půl centimetru kytu.

Pracuje na kapacitním principu a je velmi přesný. Součástí dodávky je i kalibrační plíšek a podložky, jimiž můžete snadno a rychle měřič přesně nastavit.

Ukazuje na LCD displeji přímo sílu lakové vrstvy v milimetrech (0.01 - 2 mm), lze jej přepnout do režimu měření úbytku (ukazuje rozdíl od referenční hodnoty - takže třeba pokud víme, že vrstva barvy má mít na dané ploše třeba 0,5mm tak nám měřič průběžně ukazuje, o kolik se v konkrétním místě tato hodnota liší.

Napájení dvěma normálními malými tužkovkami AAA (nejsou součástí dodávky). Zvuková indikace, automatické vypínání.

Oproti různým podobně vypadajícím výrobkům z E-Baye které fungují (či spíše nefungují) na elektromagnetickém principu a mají tak problém třeba s měřením laku na hliníkovém plechu (což je ale u aut dost běžné), tento pracuje naprosto spolehlivě.

Je to investice,která se vám vyplatí už při první návštěvě autobazaru...

Nechceme být jen běžnými obchodníky, kteří bez rozmyslu prodávají vše, co jim přijde pod ruku a na čem si myslí, že vydělají. My jsme 'v civilu' také kutilové, veteránisti, řidiči - a zakládáme si na tom, že všechno co prodáváme, jsme osobně vyzkoušeli. Přímo tento konkrétní výrobek se nám - i našim známým - osvědčil natolik, že ho sami dlouhodobě používáme. S radostí ho tedy můžeme doporučit i vám a zaručit, že s ním určitě budete spokojeni a že bude fungovat tak, jak od něho očekáváte !




Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Hrníčkový trimr 30pF


Retro rádio DENVER


Panelové hodiny s teploměrem


Žárovka LED 230V E10








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty