Samostmívací svářecí kukla

Samostmívací svářecí kukla


( Nářadí a nástroje ,Ochranné pomůcky )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 2 ks

Cena :
(v EUR : 28.7 €)
699 ksKoupit


Svářečská přilba - kukla, vybavená nejmodernější technologií. Podobné masky se vyrábějí už dvacet let, ale je s podivem, že je někteří kutilové pořád ještě neznají. Přitom je to výborná věc. Už nemusíte pořád zvedat kšilt jako nádražák závory na trati do Hulína, abyste se po každém kousku svaru podívali, jestli to děláte správně...

Maska pracuje na velmi jednoduchém principu. Základem je světelný senzor, který když "uvidí" záblesk ze svářečky, tak vyšle signál do "sklíčka", umístěného před vašima očima. Není to ale obyčejné kouřové sklíčko jako u běžných kukel, ale v podstatě je to panel z tekutých krystalů, podobných jako jsou v displejích LCD. Tyto krystaly umí měnit barvu (a proto se také v těch displejích používají) na základě elektrického signálu. Takže když senzor světla dá pokyn, ve zlomku sekundy celé sklíčko uvnitř ztmavne. Jakmile sváření ukončíte, tak se zase rozsvítí a vy i přes masku pohodlně vidíte na svar.

Jednoduché, ale velmi účinné a hlavně neskutečně komfortní. Maska má navíc regulaci síly zatmavení. Jakmile si na ni jednou zvyknete, už si nebudete dokázat představit práci s obyčejnými svářečskými brýlemi, či maskou.

Tato maska je navíc celoobličejová, takže dokonale chrání vaši velectěnou hlavu před případnými prskanci horké strusky a v neposlední řadě i před "opalovacím efektem". Uvnitř má kukla na hlavu pružný úchyt, který se dá polohovat a dá se regulovat jeho velikost. Přizpůsobí se tedy dobře jakékoliv hlavě.

V tomto případě se jedná o levný, ale opravdu kvalitní výrobek s vylepšeným panelem LCX druhé generace. Nejlevnější "čínské" masky za pětistovku se totiž vyrábějí pořád stejně jako před těmi dvaceti lety - ale svět už je přece jenom kousek dál a technologie časem hodně pokročily. Nové a vylepšené panely z tekutých krystalů navíc obsahují polymorfní UV filtr a ještě další optický mikrofiltr na vnitřní straně. Díky tomu ještě lépe chrání váš zrak.

Nechceme být jen běžnými obchodníky, kteří bez rozmyslu prodávají vše, co jim přijde pod ruku a na čem si myslí, že vydělají. My jsme 'v civilu' také kutilové, veteránisti, řidiči - a zakládáme si na tom, že všechno co prodáváme, jsme osobně vyzkoušeli. Přímo tento konkrétní výrobek se nám - i našim známým - osvědčil natolik, že ho sami dlouhodobě používáme. S radostí ho tedy můžeme doporučit i vám a zaručit, že s ním určitě budete spokojeni a že bude fungovat tak, jak od něho očekáváte !




Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Svářecí invertor 140A


A4 Ladislav Adamec


IO LM7805


Helma série HS ČZ černo-žlutá

Soubory ke stažení :
Návod k obsluze (PDF - 1.3 MB)








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty