Vteřinové lepidlo CAT 8g

Vteřinové lepidlo CAT 8g


( Potřeby pro renovace ,Oleje, maziva a náplně )





MOMENTÁLNĚ NENÍ SKLADEM


Cena :
(v EUR : 0.8 €)
20


Kvalitní a opravdu dobré vteřinové lepidlo, které skvěle lepí sklo, keramiku, kov a většinu plastů.

Jeho velkou výhodou je, že je v malé plastové butylce s kapkovým dávkovačem, který je krytý uzávěrem s plastu, který s lepidlem nereaguje - na rozdíl od většiny levných vteřinových lepidel v tubě tak nedochází k přilepení uzávěru a lepidlo se dá bez problémů používat opakovaně i několik let.

Navíc se dá celý dávkovač od flaštičky odmontovat a případně vyčistit třeba protažením drátu.

Jiná lepidla obvykle po několika málo aplikacích zalepí celý dávkovač, případně k němu dokonale přilepí kryt. Při pokusu o násilné otevření se pak obvykle tubička otevře někde jinde než má a lepidlo doslova vyhrkne ven. V lepším případě jen na ruce, v tom horším (a proto pravděpodobnějším) na zbrusu nové tričko. Možná že už jste to taky zažili...

Má cenu nejlevnějších supermarketových lepidel, ale vlastnosti zcela srovnatelné se stokorunovými Pattexy atd.

Nechceme být jen běžnými obchodníky, kteří bez rozmyslu prodávají vše, co jim přijde pod ruku a na čem si myslí, že vydělají. My jsme 'v civilu' také kutilové, veteránisti, řidiči - a zakládáme si na tom, že všechno co prodáváme, jsme osobně vyzkoušeli. Přímo tento konkrétní výrobek se nám - i našim známým - osvědčil natolik, že ho sami dlouhodobě používáme. S radostí ho tedy můžeme doporučit i vám a zaručit, že s ním určitě budete spokojeni a že bude fungovat tak, jak od něho očekáváte !




Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Hodiny budík mašinka


Nabíjecí Li-On baterka CREE Zoom


IO A244D


Varikap 500pF 1SV149








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty