Respirátor TwinAir

Respirátor TwinAir


( Ochranné pomůcky ,Výbava pro přežití )





MOMENTÁLNĚ NENÍ SKLADEM


Cena :
(v EUR : 28.7 €)
699


Profesionální průmyslový respirátor - stoprocentní ochrana dýchacích cest při broušení, pískování a lakování. Dvojčinné ventily s výměnnými mikroporézními filtry zabezpečují bezproblémovou výměnu vzduchu společně s jeho maximální filtrací. Díky elastickému provedení dobře přilne k obličeji, stavitelné gumové řemínky umožňují optimální přizpůsobení každé velikosti hlavy. Je přitom velmi lehký a nijak neobtěžuje při práci.

Každý kdo někdy brousil lak nebo tmel na autě, případně ho sám lakoval, jistě dobře ví, jak se především v nevětraných prostorech během chvíle vytvoří zcela nedýchatelné prostředí naplněné jemným dráždivým prachem. Nejen, že je práce v takovém ovzduší krajně nepříjemná, ale především také doslova životu nebezpečná. Chraňte svoje zdraví. Nepoužívejte nedostatečné a špatně fungující jednorázové papírové roušky, ale pořiďte si tuto profesionální ochrannou pomůcku.

POZOR !!! Kupodivu málokdo ví o tom (a prodejci samozřejmě o takové věci mlčí), že běžné papírové roušky (náhubky), co se prodávají v pracovních oděvech, či různých Baumaxech, chrání do určité míry pouze proti prachu a některým bakteriím - ale ne proti chemickým látkám obsaženým ve vzduchu typicky třeba těkavé toxické složky při stříkání barev. Na to je třeba tzv. chemický filtr (což je výše zmíněná vložka v našem respirátoru) podobný jako mají plynové masky, který chemické látky s nízkou až střední toxicitou spolehlivě odfiltruje a nepropustí do plic.

Nechceme být jen běžnými obchodníky, kteří bez rozmyslu prodávají vše, co jim přijde pod ruku a na čem si myslí, že vydělají. My jsme 'v civilu' také kutilové, veteránisti, řidiči - a zakládáme si na tom, že všechno co prodáváme, jsme osobně vyzkoušeli. Přímo tento konkrétní výrobek se nám - i našim známým - osvědčil natolik, že ho sami dlouhodobě používáme. S radostí ho tedy můžeme doporučit i vám a zaručit, že s ním určitě budete spokojeni a že bude fungovat tak, jak od něho očekáváte !




Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Helma série A černo-červená


Startovní mávací praporek


Lékárnička Aero kulatá


Injekční stříkačka 2ml








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty