Generátor ozonu 230V 15g/h

Generátor ozonu 230V 15g/h


( Hotové moduly ,Součástky pro pokusy , Desinfekce a sterilizace )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek


Cena :
(v EUR : 61.6 €)
1499 ksKoupit


Kompletní modul generátoru ozonu pro síťové napájení.

Obsahuje vysokonapěťový měnič, který přivádí vysoké napětí do emisní destičky, která ionizací vzduchu vytváří ozon.

Ozon je skvělý a vysoce účinný desinfekční prostředek, který spolehlivě ničí mikroorganismy, viry a bakterie. Generátor je vhodný pro sterilizaci a desinfekci uzavřených prostor, jako jsou sklady, kuchyně, chladicí boxy, automobily atd. Oproti jiným metodám je desinfekce ozonem velice účinná, především proto, že jakožto plyn se ve vzduchu dostane v daném prostoru zcela všude, i do skrytých a nepřístupných míst.

Jedná se o kompaktní modul průmyslového sterilizačního generátoru, který oproti různým malým generátorům, vhodných maximálně tak pro akvária, produkuje velké množství ozonu (15 gramů za hodinu), dostatečné i pro rozsáhlé prostory.

Generátor stačí ke zprovoznění pouze nějakou šňůrou (ideálně přes vypínač) připojit k síťovému napětí 230V

Genrátor není určen pro trvalý nepřetržitý provoz. Při provozu se také generátor poměrně silně zahřívá a ideální je ho vestavět do nějaké kovové skříňky s otvory a případně opatřit chladicím ventilátorem (třeba z počítače), který zároveň zajistí lepší cirkulaci ozonu v desinfikovaném prostoru.

POZOR !!! Ozon je životu nebezpečný plyn, který může způsobovat i nádorová onemocnění a další zdravotní obtíže. Je nezbytně nutné při desinfekci uzavřených prostor zajistit nepřítomnost lidí a zvířat. Po ukončení desinfekce (u středně velkých prostorů cca 30 minut) je třeba prostor důkladně vyvětrat a teprve poté jej znovu zpřístupnit.



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Sterilizační UV lampa


WEMOS D1 R2


Krabička na žárovky JAWA


MP3 přehrávač modul 002








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty