Skládací kempingová mísa - lavor

Skládací kempingová mísa - lavor


( Věci na piknik a do kempu )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 2 ks

Cena :
(v EUR : 8.2 €)
199 ksKoupit


Každý kdo rád kempuje a jezdí osobním autem či menší dodávkou ví, jak důležitý je každý centimetr místa. Otrlý starý táborník si samozřejmě vystačí jen se spacákem a půllitrem, takže může jet kempovat i na mopédu - ale jakmile sebou vezete drahou polovičku a nedej bože k tomu ještě více než nula dětí, tak se prostě nemůžete vejít. To máte - stoleček, židličky, spacáky, polštáře, léky, jídlo, mazání na komáry, mazání na sluníčko, mazání na puchejře, mazání na chleba, trenky, plavky, kapesníky, utěrky, botičky, pláštěnky, kopací míč, kosmetický balíček, mikiny, kalhoty krátké, kalhoty dlouhé, kalhoty střední, kalhotky...

Prostě teprve v rodinné kruhu zjistíte, že jakkoliv velký prostor je nedostatečný a vaši blízcí ho dokážou spolehlivě zaplnit.

A právě v takových chvílích oceníte drobná kouzla, jako je například tato bombastická, magická a zcela revoluční SKLÁDACÍ miska, anóbrž lavor. Je velká tak akorát na zeleninový salát, na oprání ovoce či nasbíraných hub - ale i na umytí rukou, nebo přeprání dětských trenýrek.

Ano - na první fotografii jsou opravdu dvě totožné mísy. Vidím na vás, že tomu nevěříte a domníváte se, že si z vás nepokrytě utahujeme. Copak se dá mísa, která má už tisíce let svůj pevný mísovitý tvar nějak srolovat ? Představte si, že skutečně dá ! Střední část je totiž ze silikonu pevnějšího než poprsí holywoodských hvězd, který je odolný a přitom elastický. Uchopením oběma rukama a jedním pohybem tuto supermísu splácnete na velikost jídelního talíře. Není to žádná hračka, mísa je pevná, odolná a je to opravdu užitečný pomocník.

Tohle prostě musíte mít - to je naprosto bez debat. Ani do ní žádný salát dávat nemusíte. Úplně stačí že s ní ležérně zamachrujete před sousedem, který si sebou do kempu přivezl akorát starý hliníkový ešus...



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Tranzistor BF245A


IO MA6520 telefonní zvonek


Dřevěná luxusní lékárnička


Akuvrtačka Li-On 7.2V šroubovák








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty