Hlásný systém - tlampač auto MP3

Hlásný systém - tlampač auto MP3


( Autorádia a zvuk ,Reproduktory , Výbava pro VB a SNB , MP3 přehrávače , Pro srazy a soutěže )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek


Cena :
(v EUR : 82.2 €)
1999 ksKoupit


Kompletní systém CS3000 pro venkovní ozvučení automobilu - s tlampačem (anóbrž ampliónem) pro střešní montáž, zesilovačem, MP3 přehrávačem a mikrofonem.

Přeměňte snadno a rychle svého veterána na vůz Sběrných Surovin určený pro výkup králičích kůží, případně vybavte svého hasičského nebo policejního veterána možností venkovní reprodukce - nyní k tomu nic víc nepotřebujete ! Tento systém prokáže neocenitelné služby také například organizátorům nejrůznějších srazů, závodů a mítinků.

Silný venkovní reproduktor s průměrem 25cm umožňuje ve spojení s malým kompaktním zesilovačem hlasitou reprodukci řeči z připojeného mikrofonu. Mimoto ale také obsahuje kompletní MP3 přehrávač s konektorem USB a SD (na paměťové karty), takže s ním můžete zároveň přehrávat i jakoukoliv hudbu, předem nahrané projevy atd. - a to zároveň, protože zesilovač obsahuje uvnitř i mixér pro sloučení obou vstupů (jak z mikrofonu, tak z přehrávače). Zesilovač má regulaci hlasitosti. Vlastní MP3 přehrávač je vybaven tlačítky pro přesun mezi skladbami a navíc také ještě malým dálkovým ovládáním.

Vše se napájí 12V - tedy přímo z autobaterie. Zesilovač je poměrně malý, takže se vejde pod každou palubní desku, nebo do kastlíku spolujezdce. Systém se dá při troše přemýšlení a kutilské invence namontovat i bez jakéhokoliv vrtání či jiných zásahů do samotného vozidla, takže svého veterána můžete kdykoliv zase uvést do původního stavu.

Součástí kompletu je :

- 1x profesionální tlakový reproduktor - venkovní tlampač 10" s držákem. Aktuálně pouze v "hranatém" provedení jako na třetí fotografii
- 1x kompletní zesilovač s výkonem 20W (sinus) a MP3 přehrávačem vstupy USB, SD, MIC a LINE
- 1x dálkové ovládání přehrávače
- 1x ruční dynamický mikrofon s vypínačem a 1m kabelem
- 4m kabel mezi zesilovačem a reproduktorem

Je možno také případně dokoupit i další reproduktor (oba reproduktory k sobě jednoduše připojíte paralelně a potom do zesilovače, který má snadné připojení přes pérové svorky)

Provedení vlastního zesilovače s přehrávačem se může lišit od vyobrazení - parametry jsou ale vždy stejné.



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Venkovní reproduktor - tlampač


Objímka elektronky zlatá Noval


Lékárnička textilní ŠKODA univerzální


Zdířka na banánek červená








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty