TECSUN PL330 SSB

TECSUN PL330 SSB


( Radiopřijímače ,Radioamatérský provoz )






MOMENTÁLNĚ NENÍ SKLADEM


Cena :
(v EUR : 90.5 €)
2200


Světový radiopřijímač TECSUN PL-330 je nejnovějším přírůstkem do rodiny přijímačů TECSUN s možností příjmu amatérského vysílání SSB a po podrobném testování můžeme říci, že se jedná opravdu o vynikající "tranzistorák". Je to přesně ten přístroj, jaký byste chtěli mít sebou na dovolené, nebo na služebních cestách.

Se svojí cenou totiž představuje bezkonkurenční nabídku mezi přijímači s podobnými parametry. Rozsah od 150kHz do 30MHz "bez mezer" a především možnost příjmu CW a SSB signálu včetně synchronního detektoru z něj dělá skvělého společníka pro každého radioamatéra při každodenním používání doma i na cestách. Díky svým opravdu malým rozměrům se vejde do každého příručního zavazadla a ani na zahraniční dovolené tak už nikdy nebudete bez možnosti příjmu vašich oblíbených stanic, či lovení amatérských krátkovlnných vysílačů !

PL300 je řešen jako velmi citlivý DSP přijímač. Přehledný kontrastní LCD displej s oranžovým podsvětlením zobrazuje kromě údajů o frekvenci také S-metr (ukazatel síly signálu) a hodiny s budíkem. Má skvělou citlivost na všech rozsazích. Například u nás na Vysočině, v místě s velmi špatnými příjmovými podmínkami (kopcovitý terén a industriální rušení) zachytí zcela bez problémů i uvnitř budov vysílání Českého rozhlasu na dlouhých vlnách (270 kHz). Téměř všechny dostupné FM stanice hrají i se zcela zataženou teleskopickou anténou, což je u ostatních rádií v naší firmě prakticky nemožné...

Zabudovaný reproduktor a konektor na připojení běžných sluchátek. Na velikost rádia překvapivě velmi dobrá reprodukce, neošizená o hloubkové tóny.

Možnost uložení stanic do celkem 850ti předvoleb.

Rozměry doslova kapesní (pouze 139 x 85 x 26 mm), zanedbatelná váha - bez baterie cca 130g. Napájení lithiovou baterií BL-5C, známé ze starších telefonů Nokia. Baterie je samozřejmě vyměnitelná a vzhledem k tomu, že ji seženete v každém kiosku s mobilními telefony, není problém si jich koupit do zásoby i několik. Vzhledem k tomu, že se rádio nabíjí přes USB port, tak vám ale stačí i jakákoliv powerbanka, nebo autonabíječka a tomuto rádijku pak nikdy nedojde dech.


Přijímač má teleskopickou vysouvací anténu a konektor pro připojení externí antény pro AM rozsahy.

Rozsah dlouhých vln 150-530 kHz, středních 530-1710 kHz, krátkých 1710-30000 kHz. FM 87-108 MHz. Citlivost na krátkých vlnách je menší než 30uV, při příjmu SSB pak menší než 3uV. Regulace šířky pásma, přepínání LSB/USB, synchrodetekce.

Jsme legálním dovozcem těchto radiopřijímačů a narozdíl od přijímačů individuálně "výhodně" objednaných někde na E-Bayi či AliExpressu dodáváme vždy modely s posledním firmware, s anglickými popisky a především s evropským vybavením (t.j. odemčeným SW rozsahem - modely prodávané v Číně totiž mají kvůli místní cenzuře některé mezery v krátkovlnném rozsahu) !

Součástí dodávky je sou i "pecková" sluchátka a nabíjecí USB kablík (lze použít samozřejmě i jiný). Upozorňujeme, že s radiopřijímačem je v tištěné formě dodáván pouze anglický návod.

Tento týden navíc dárek zdarma - lehké pouzdro TECSUN na zip, určené speciálně pro tento přijímač.



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




TECSUN PL660 SSB Air


Stavebnice rádia Air Band


Vysílač-přijímač KV 7MHz - PIXIE


Objímka žárovky keramická








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty