Helma série HR "Captain America"

Helma série HR "Captain America"


( Motocyklové helmy ,Ameriky )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek


Cena :
(v EUR : 82.2 €)
2000 ksKoupit


Motocyklové retro helmy MAYOR série HR se vyznačují pevnou stavbou, jejímž základem je sendvičová ABS skořepina, která má uvnitř výstelku z pevného polystyrenu. Přilba má odepínací chránič krku (na zip) a bezpečnostní rychloupínání. Vzadu je poutko umožňující protažení brýlí. V přední části jsou tři patentky (druky), k nimž se dá připnout protisluneční štítek Sport, případně ochranný štít. Tyto helmy jsou bezpečné a poskytují dokonalou ochranu hlavy.

Celočerné provedení.

Nezapomeňte si k této helmě vybrat také nějaké odpovídající brýle - doporučujeme vám zejména modely Series A, M a nebo Clipper !

K této helmě dostanete zdarma odepínací kšiltík SPORT a vyobrazené brýle !

Skladem poslední kus (velikost L/XL)


V souladu s platnými předpisy na ochranu spotřebitele upozorňujeme zákazníky, že toto zboží je určeno k použití jako rekvizita pro majitele historických vozidel při kulturních či sportovních akcích a jako takové je též prodáváno. Nejedná se o motocyklovou přilbu schválenou pro běžný provoz na pozemních komunikacích - zejména proto, že nesplňuje potřebné bezpečnostní předpisy, vyžadované platnou legislativou (tzv. evropská homologace ECE R-22.05 kterou bohužel žádná podobná retro přilba získat nemůže). Za její použití v běžném silničním provozu a případné následky či škody z toho plynoucí, nenese prodejce žádnou odpovědnost...

Většinu helem máme ve velikostech M,L a XL. Velikost určuje obvod hlavy v cm (M je 56-57cm, L 58-59cm a XL 60-61cm). Požadovanou velikost helmy prosím uveďte při uzavírání objednávky do poznámky.


Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Brýle Mayor Series A černé


Brýle Series A chrom


Brýle OKULA Sport


Rukavice HalFingers








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty