TV Videohry - konzole CS2050

TV Videohry - konzole CS2050


( Hry, hračky, skládačky ,70 a 80tá léta , Československo )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 1 ks

Cena :
(v EUR : 20.5 €)
499 ksKoupit


Vraťte se do svého mládí a zahrajte si některou z pravěkých "počítačových" her, které se hrávaly se zarudlýma očima od večeře až do půlnoci pomocí kouzelné krabičky, propašované z Rakouska nebo západního Německa.

Z dnešního pohledu zcela neuvěřitelná "kostičkovaná" grafika, monotónní strojová hudba, kterou už dnes můžeme slyšet snad jen z některých levných domovních zvonků - a přitom totálně adrenalinová zábava, která vás chytne po prvních pár pohybech joysticku...

Bohužel s nástupem počítačů videohry zmizely ve sběrných dvorech a dnes už se s nimi málokdy setkáme. Díky moderní technice si je ale můžeme připomenout a ukázat dnešním dětem, jak některé šťastnější děti trávily čas v osmdesátých letech.

Konzole PolyStation CS2050 obsahuje kompletní herní systém s 999 videohrami, včetně dvou ovladačů a navíc ještě fotopistole ! Pomocí přiložených kabelů videohry jednoduše připojíte do jakékoliv televize (AV vstup - dva CINCH konektory pro zvuk a obraz) a už můžete pařit třeba Arkanoid nebo formule na svém velkém domácím LCDčku !



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




A4 Adolf Hitler


Ruční pila řetízková


PEXESO Parní lokomotivy


CW dekodér Morse abecedy








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty