Sprej na opravu pneumatik

Sprej na opravu pneumatik


( Doplňky vozidel ,Oleje, maziva, chemie , Doplňky pro motocykly )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek


MOMENTÁLNĚ NENÍ SKLADEM


Cena :
(v EUR : 4.9 €)
119


Speciální sprej s utěsňovačem, který dokáže na cestě opravit "píchlou gumu". Nádobka s obsahem 450ml je pod vysokým tlakem, který dokáže poškozenou pneumatiku nafouknout a přitom díky obsahu latexové suspenze zalepit díru. Samozřejmě tímto sprejem neopravíte kolo proražené o obrubník s deseticentimetrovou "skobou", ale díry po hřebících atd. (asi tak do 5mm) opravdu bez problémů utěsní a umožní tak bezproblémové nouzové dojetí.

Protřepete, našroubujete hadičku na ventilek, otočíte dnem vzhůru a zhruba na jednu minutu zmáčknete spoušť spreje. Pak projedete pár kilometrů střední rychlostí, aby se přípravek uvnitř pěkně rozblemtal a rozhňácal. U velkých pneumatik případně po chvíli kolo ještě dohustíte kompresorkem nebo ruční pumpičkou. To je vše.

Díky velkému obsahu je oproti jiným podobným sprejům použitelný nejen na bicykly nebo motorky, ale i na běžná kola automobilů !

Jak bylo osobně vyzkoušeno, sprej se dá použít i opakovaně, takže třeba na motorce vám vystačí i na dvě nebo tři aplikace.

Nechceme být jen běžnými obchodníky, kteří bez rozmyslu prodávají vše, co jim přijde pod ruku a na čem si myslí, že vydělají. My jsme 'v civilu' také kutilové, veteránisti, řidiči - a zakládáme si na tom, že všechno co prodáváme, jsme osobně vyzkoušeli. Přímo tento konkrétní výrobek se nám - i našim známým - osvědčil natolik, že ho sami dlouhodobě používáme. S radostí ho tedy můžeme doporučit i vám a zaručit, že s ním určitě budete spokojeni a že bude fungovat tak, jak od něho očekáváte !




Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Nášivka MERCEDES-BENZ


Kondenzátor 10n/1kV


Krabička na žárovky ČZ


Redukce 12V








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty