Baterka vojenská s USB nabíječkou

Baterka vojenská s USB nabíječkou


( Výbava pro VB a SNB ,Vojenství, armáda , Dárky a šeky , Baterky a svítilny )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek

MOMENTÁLNĚ NENÍ SKLADEM
a bohužel už nejspíš ani nebude.


Cena :
(v EUR : 20.5 €)
499


ABSOLUTNÍ NOVINKA !

STOKUSOVÁ RETRO-EDICE

Mnozí z vás si ještě určitě pamatují na známé ploché zelené baterky s barevným světlem, které jsme kdysi tolik záviděli vojákům, nebo příslušníkům Veřejné Bezpečnosti. Byly to kvalitní kovové svítilny, určené pro napájení dvěma monočlánky a měly možnost měnit světlo posuvem barevných clon na přední straně.

Nyní si můžete splnit zase jeden ze svých dětských snů a tuto baterku si koupit v jejím původním provedení, ale přitom s moderní technikou - v limitované stokusové retroedici, vyrobené pouze pro náš e-shop. Obal zůstal 100% původní (kvalitní smaltovaný plech), stejně tak systém ovládání. Teprve když baterku otevřete, zjistíte že nejde o pouhou svítilnu, ale že je kombinovaná s tzv. power bankou - záložní nabíječkou ! Místo dvou "buřtů" je teď uvnitř vestavěná lehká a výkonná li-Ion baterie s kapacitou 2500 mAh, kterou jednoduše nabijete přes přiložený USB kablík nabijete (např. připojením k počítači) a potom s ní můžete na cestách třeba „dokrmit“ váš mobil. Tato baterie samozřejmě zároveň slouží jako zdroj pro vlastní svítilnu - takže nepotřebujete žádné další baterie. Svítilna je dodávána se dvěma žárovkami - klasickou původní vláknovou, s níž žárovka umožňuje i režim výstražného světla (blikač - třeba při poruše auta) a také s úspornou LED žárovkou, která má sice malou svítivost (třeba na čtení knihy ve stanu), ale zato na jedno nabití vydrží nepřetržitě svítit celých 100 hodin !

Druhá žárovka je uložena uvnitř a dají se tedy kdykoliv operativně vyměnit jedna za druhou. Přímo v baterce je také místo na nabíjecí kablík, takže ho budete mít vždy po ruce a navíc je uvnitř i praktický úchyt na běžný zapalovač - který nikdy nevíte, kdy se může hodit (není součástí dodávky).

Jak už bylo řečeno, ovládání zůstalo stejné - navrchu jsou dvě tlačítka s možností aretace a možností uzamčení (aby se baterka nemohla zapnout nechtěně). Mačkáním zapínacího tlačítka je možné signalizovat morseovku. Na boku je pak posuvný spínač, kterým je možné zapnout vestavěný blikač. Vzadu je kovová spona k zavěšení, nebo k připnutí na opasek.

S tímto praktickým retrodárkem se nemůžete splést - chytne za srdce nejen každého chlapa, co byl "kdysi na vojně", ale i každého malého kluka toužícího po dobrodružství...



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Baterka vojenská, VB, SNB


Zastavovací terč VB SNB


Lékárnička Wartburg


Retro zástrčka 230V SW1 černá








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty