Měřič komprese RK 32

Měřič komprese RK 32


( Měření a diagnostika ,Nářadí a nástroje )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 2 ks

Cena :
(v EUR : 34.9 €)
849 ksKoupit


Nenahraditelný pomocník pro diagnostiku benzínových motorů a nastavení zapalování u osobních aut a motorek - měřič komprese !

Pomocí měřiče komprese snadno, rychle a přesně změříte kompresní tlaky v jednotlivých válcích motoru a podle toho odhalíte případné závady (vadné ventily, kroužky, písty, celkové opotřebení). Jedná se o univerzální provedení, vhodné pro naprosto všechny motocyklové a automobilové motory - precizní manometr s rozsahem 0-300 bar je vybaven šroubením s rychlospojkou, do níž můžete uchytit buď přiloženou trubku s gumovou koncovkou a nebo hadici se závitovou redukcí - kterou snadno našroubujete do hlavy válce místo originální svíčky. Pak stačí pouze několikrát otočit startérem a na stupnici přečíst hodnotu kompresního tlaku (hodnota zůstává díky ventilu zobrazena trvale - před dalším měřením manometr jednoduše bočním tlačítkem vynulujeme).

Součástí dodávky je tedy následující :

- přesný mechanický manometr se šroubením a rychlospojkou
- přímá trubka s rychlospojkou a gumovým kuželem pro přímé přitisknutí na otvor ve válci
- zahnutá trubka s rychlospojkou a gumovým kuželem pro přímé přitisknutí na otvor ve válci
- ohebná gumová vysokotlaká hadice se šroubením a rychlospojkou
- šroubovací redukce se závitem do otvoru pro svíčku M10
- šroubovací redukce se závitem do otvoru pro svíčku M12
- šroubovací redukce se závitem do otvoru pro svíčku M14
- šroubovací redukce se závitem do otvoru pro svíčku M18
- plastový box

Narozdíl od jiných podobných výrobků prodávaných na burzách atd. se jedná o velmi kvalitní provedení (výroba a import z SRN), které umožňuje změřit díky přiloženým redukcím a koncovkám prakticky jakýkoliv běžný benzínový motor - včetně motocyků, skůtrů, sekaček, motorových pil, elektrocentrál, atd.

Nechceme být jen běžnými obchodníky, kteří bez rozmyslu prodávají vše, co jim přijde pod ruku a na čem si myslí, že vydělají. My jsme 'v civilu' také kutilové, veteránisti, řidiči - a zakládáme si na tom, že všechno co prodáváme, jsme osobně vyzkoušeli. Přímo tento konkrétní výrobek se nám - i našim známým - osvědčil natolik, že ho sami dlouhodobě používáme. S radostí ho tedy můžeme doporučit i vám a zaručit, že s ním určitě budete spokojeni a že bude fungovat tak, jak od něho očekáváte !




Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Tranzistor KF521 MOS


Přepínač třípolohový mini


JAWA 350 typ 639


Výstupní trafo VT42 pár STEREO








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty