Automobily z NDR

Automobily z NDR


( Automobily NDR ,NDR - Východní Německo , Souborné publikace )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem dostatečné množství

Cena :
(v EUR : 16.4 €)
399 ksKoupit


Prémiové dárkové DVD s dokumentací na východoněmecké osobní a užitkové vozy z období radostného budování komunismu.

Jedná se soubor dokumentace, který normálně prodáváme na celkem DEVÍTI samostatných cédéčkách. Každé z nich je věnováno jednomu typu a obsahuje kompletní servisní dokumentaci - tedy katalog náhradních dílů a servisní příručku. Některé jsou též doplněny návodem k obsluze (dodávaným s novým vozem) a další souvztažnou dokumentací. V servisní příručce najdete úplný a podrobný popis všech montážních prací na voze, včetně názorných obrázků. Díky tomu budete znát přesný postup opravy všech důležitých částí vozu. Servisní příručka obsahuje také schémata elektroinstalace, přehled montážních přípravků a nářadí. Katalog ND pak obsahuje vyobrazení a popis VŠECH součástí použitých na tom kterém typu. Jednoduše tak budete vědět co kam patří a hlavně které díly byly u různých typů - např. Wartburg 311 a 353 shodné a vzájemně zaměnitelné - včetně legendárního užitkového vozu BARKAS ! Dohromady se jedná o několik tisíc stran literatury.

Budete tak vědět naprosto vše o východoněmeckých automobilech vyráběných v letech 1945 - 1989 (včetně málo známých vozidel, která u nás ale dříve jezdila - třeba AWZ P70 Kombi, nebo IFA F9). Za cenu zhruba padesátikoruny za jeden kousek (Samostatně nakoupená cédéčka by Vás vyšla více jak dvakrát dráž) tak máte nyní šanci prozkoumat čtyřicetiletou historii východoněmeckého automobilovému průmyslu doslova do posledního šroubku...

Dokumentace se týká těchto typů :

AWZ P70
TRABANT 601
TRABANT 1.1 (čtyřtaktní s motorem volkswagen)
IFA F9
WARTBURG 900 (311,312)
WARTBURG 353
WARTBURG 1.3 (čtyřtaktní s motorem volkswagen)
BARKAS - FRAMO 901/902
BARKAS B1000

Výhodu našich publikací oceníte zejména při opravách a údržbě. Jednotlivé strany si můžete lehce vytisknout a vzít sebou do garáže, aniž byste si poničili vzácný originál. Pokud je potrháte, zamastíte, pomačkáte - jednoduše si je vytisknete znova.

V rámci této aukce dostanete vše výše uvedené na JEDINÉM dévédéčku, v dárkovém balení - plechové kulaté krabičce s průhledným víčkem. Oproti nákupu samostatných cédéček tak ušetříte více jak tisíc Kč ! Je to příležitost ke získání kompletní dokumentace na automobily z německé demokratické republiky a také je to ideální dárek pro každého veteránistu.

Veškerá dokumentace je ve formátu PDF, snadno zobrazitelná na jakémkoliv počítači. Nejedná se o žádné nekvalitní stažené soubory z internetu !



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Kabelové očko M5 zlaté UNI 10ks


JAGUAR XJ6


Propojovací šňůra 2x DIN pětikolík


IO NE555








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty