Generátor ozonu 230V 5g/h

Generátor ozonu 230V 5g/h


( Hotové moduly ,Součástky pro pokusy , Desinfekce a sterilizace )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek


Cena :
(v EUR : 45.2 €)
1099 ksKoupit


Kompletní modul generátoru ozonu pro síťové napájení.

Obsahuje vysokonapěťový měnič, který přivádí vysoké napětí do emisní destičky, která ionizací vzduchu vytváří ozon.

Ozon je skvělý a vysoce účinný desinfekční prostředek, který spolehlivě ničí mikroorganismy, viry a bakterie. Generátor je vhodný pro sterilizaci a desinfekci uzavřených prostor, jako jsou sklady, kuchyně, chladicí boxy, automobily atd. Oproti jiným metodám je desinfekce ozonem velice účinná, především proto, že jakožto plyn se ve vzduchu dostane v daném prostoru zcela všude, i do skrytých a nepřístupných míst.

Jedná se o kompaktní modul průmyslového sterilizačního generátoru, který oproti různým malým generátorům, vhodných maximálně tak pro akvária, produkuje velké množství ozonu (5 gramů za hodinu).

Generátor stačí ke zprovoznění pouze nějakou šňůrou (ideálně přes vypínač) připojit k síťovému napětí 230V

Genrátor není určen pro trvalý nepřetržitý provoz. Při provozu se také generátor poměrně silně zahřívá a ideální je ho vestavět do nějaké kovové skříňky s otvory a případně opatřit chladicím ventilátorem (třeba z počítače), který zároveň zajistí lepší cirkulaci ozonu v desinfikovaném prostoru.

POZOR !!! Ozon je životu nebezpečný plyn, který může způsobovat i nádorová onemocnění a další zdravotní obtíže. Je nezbytně nutné při desinfekci uzavřených prostor zajistit nepřítomnost lidí a zvířat. Po ukončení desinfekce (u středně velkých prostorů cca 30 minut) je třeba prostor důkladně vyvětrat a teprve poté jej znovu zpřístupnit.



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Sterilizační UV lampa


IO Mostek 6502A mikroprocesor


Přerušovač LED blinkrů Signál 4


USB konektor A do plošného spoje








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty