Akuvrtačka Li-On 7.2V šroubovák

Akuvrtačka Li-On 7.2V šroubovák


( Nářadí a nástroje ,Nářadí pro elektroniku )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 1 ks

Cena :
(v EUR : 32.9 €)
799 ksKoupit


Perfektní a kvalitní malá akumulátorová vrtačka s 7.2V lithium Ion akumulátorem - akumulátorový šroubovák.

Precizní provedení s kovovou převodovkou. Má DVĚ mechanicky přepínatelné rychlosti (200 a 400 ot/min), převlečné rychlosklíčidlo na normalizované šestihranné stopky, možnost přepínání pravý/levý chod a osvětlení pracovního místa pomocí LED diody.

Přímo na vrtačce je ukazatel stavu nabití, akumulátor se nabíjí vevnitř, pouze se připojí nabíječka (nebo běžný napájecí zdroj cca 9V, protože veškerá nabíjecí automatika je uvnitř vrtačky).

Tato vrtačka má naprosto ideální velikost - malé akušroubováky 3.6V jsou slabé a hlavně mívají pouze nízkou - "šroubovací" rychlost. Na vrtání malých otvorů se naprosto nehodí. Větší akuvrtačky ale zase obvykle mají minimálně 10.8V baterii, což činí nástroj zbytečně velkým a těžkým. Tento vrtací šroubovák je ale ideálním kompromisem mezi oběma skupinami. Díky kvalitní dvourychlostní převodovce umožňuje i bezproblémové vrtání a přitom se velmi dobře drží v ruce (má pogumovanou rukojeť a je velice lehká). Po práci ji snadno schováte třeba do šuplíku stolu a nezabere žádné místo.

LiOn baterie má velkou kapacitu, výdrž a "sílu". Jednou z jejích hlavních výhod je také to, že se sama skoro nevybíjí a vrtačka je tak připravena okamžitě k práci třeba i po půl roce ležení v kufříku. Tyto baterie také nemají paměťový efekt a můžete ja tak klidně nabíjet i když jsou ještě třeba z poloviny plné. Vrtačka má v sobě ochranný obvod, který odpojí elektroniku v případě plného vybití baterie a zamezí tak jejímu případnému zničení (lithiové baterie se nesmí nikdy vybít úplně na doraz, protože hluboké vybití je pro ně prakticky smrtelné).

Tento nástroj dodáváme včetně praktického kufříku s příslušenstvím - za svoje těžce vydělané peníze dostanete ještě ohebnou hřídel pro šroubování v nepřístupných místech (velmi šikovná věc !), šroubovací nástavce pro rovné i křížové šrouby, vrtáky a dokonce i několik gola "oříšků" třeba pro snadné šroubování matic, či šroubů s šestihrannou hlavou. Součástí je samozřejmě i nabíječka.

Nechceme být jen běžnými obchodníky, kteří bez rozmyslu prodávají vše, co jim přijde pod ruku a na čem si myslí, že vydělají. My jsme 'v civilu' také kutilové, veteránisti, řidiči - a zakládáme si na tom, že všechno co prodáváme, jsme osobně vyzkoušeli. Přímo tento konkrétní výrobek se nám - i našim známým - osvědčil natolik, že ho sami dlouhodobě používáme. S radostí ho tedy můžeme doporučit i vám a zaručit, že s ním určitě budete spokojeni a že bude fungovat tak, jak od něho očekáváte !




Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Manifest "Mým Národům" A3


Konektor faston malý, samice 2,8mm


Náušnice Peace


Knoflík autorádia TESLA 2103BV Luxus








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty