Zkušební deska pro elektronku TS10

Zkušební deska pro elektronku TS10


( Radiosoučástky ,Elektronky - lampy , Krystalky a rádia , Objímky na elektronky , Zkušební desky, pl.spoje , Desky na elektronky )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 9 ks

Cena :
(v EUR : 6.9 €)
169 ksKoupit


ZVLÁDNU TO POSTAVIT ?
Složitost : určeno i pro úplné začátečníky
Pájení : vyžaduje alespoň základy pájení
Oživení : funguje ihned po sestavení

Malá, ale velmi šikovná věc - prototypová plastová zkušební deska na jakoukoliv novalovou elektronku (má devět pinů - většina novějších elektronek - např. ECC83, PCL85, EM84 atd.). Obsahuje objímku, jejíž vývody jsou vyvedeny na perové kontakty a snadno tak můžeme i bez pájení laborovat s nějakým zapojením - různě měnit ostatní součástky a jejich hodnoty, abychom získali nejlepší výsledek, který se teprve potom bude realizovat "načisto".

Žhavící přívody (jsou u naprosté většiny novalových elektronek na stejných "nožičkách") jsou vyvedeny na dvě zdířky (na běžný banánek) pro snadné připojení např. regulovatelného zdroje. Dále je na desce ještě několik otvorů M3 pro případné přimontování pájecích oček, atd. V rozích jsou díry M4 pro upevnění, nebo pro montáž šroubů ve funkci nožiček.

Tato deska může být velmi užitečná také při měření elektronek.

Jedná se o stavebnici - dostanete základní plastovou destičku, dva čtyřpólové pérové kontakty,, dvě zdířky, objímku na elektronku, šroubky a kus drátu, kterým jednoduše připájíte vývody z objímky k patřičným kontaktům (práce na 15 minut). Zvládne to každý, kdo má alespoň základní znalost pájení - i úplný začátečník.

Rozměry cca 10x10cm



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Objímka elektronky zlatá Noval


Objímka elektronky stříbrná Noval


Zkušební deska pro dvě elektronky TS20


Odpojovač baterie černý








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty