Nabíječka 12V 24V s oživovacím režimem

Nabíječka 12V 24V s oživovacím režimem


( Nabíječky baterií ,Doplňky vozidel )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 2 ks

Cena :
(v EUR : 24.6 €)
599 ksKoupit


TPS-1224 je osvědčená moderní nabíječka autobaterií 12 i 24V s mikroprocesorovým řízením.

Proti běžným zdánlivě podobným nabíječek z Lidlu (čímž vůbec neříkáme, že by byly špatné) je tato stavěná opravdu do "těžkého provozu" - kromě pogumovaného nerozbitného krytu odolného proti provozním kapalinám, totiž má také uvnitř chladící ventilátor, který se automaticky zapíná dle potřeby a chrání tak nabíječku před přehřátím.

Co je ale na ní ještě skvělého je věc, kterou ocení všichni veteránisté - má speciální režim na resuscitaci starého akumulátoru. Samozřejmě vám nedokáže opravit totálně sesypaný patnáct let starý akumulátor Starline, ale jinak dobrým akumulátorům dokáže částečně vrátit jejich kapacitu a zvýšit startovací proud (není v tom žádné velké tajemství - díky cyklickým proudovým impulsům se zvýšeným napětím z nabíječky, odpadnou částečky sulfátů na deskách akumulátorů, které způsobují růst vnitřního odporu a tím pádem pokles startovacího proudu.

Oživovací režim je plně automatický - a stejně tak i nabíjecí režim, kdy se po nabití akumulátoru "do plna" nabíječka přepne do udržovacího režimu.

Digitální displej ukazuje průbeh nabíjecího procesu a aktuální hodnoty proudu i napětí. Nabíjecí proud až 8A - velmi rychlé dobití akumulátoru.

Tato nabíječka je vhodná i pro GEL a SLA baterie - a to nejen autobaterie, ale i malé z motocyklů !


Promoakce - běžná cena 1100 Kč

Nechceme být jen běžnými obchodníky, kteří bez rozmyslu prodávají vše, co jim přijde pod ruku a na čem si myslí, že vydělají. My jsme 'v civilu' také kutilové, veteránisti, řidiči - a zakládáme si na tom, že všechno co prodáváme, jsme osobně vyzkoušeli. Přímo tento konkrétní výrobek se nám - i našim známým - osvědčil natolik, že ho sami dlouhodobě používáme. S radostí ho tedy můžeme doporučit i vám a zaručit, že s ním určitě budete spokojeni a že bude fungovat tak, jak od něho očekáváte !




Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Dobový obsah lékárničky


Redukce BNC CINCH


Měřící šňůry


Helma Mayor™ STREET RAT








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty