Ohřívač oleje - diesel 230V 250W

Ohřívač oleje - diesel 230V 250W


( Doplňky vozidel ,Výbava pro přežití , Užitková vozidla Ameriky )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 12 ks

Cena :
(v EUR : 20.5 €)
499 ksKoupit


Perfektní pomocník pro každého majitele naftového (ale i benzínového) auta. Předehřev olejové vany (nebo chladiče), který oceníte v zimním období. Hlavně ten, kdo jezdí na naftu určitě zná ten nepříjemný pocit, když otáčíte v mínus dvaceti klíčkem a motor se nechce pomalu ani otočit - natož nastartovat, protože část energie akumulátoru ještě "sežere" žhavení.

Flexibilní topné těleso s výkonem 250W je uzavřeno v silikonovém obalu a opatřeno samolepicí vrstvou. Nalepíte ho na olejovou vanu a připojíte k síťové šňůře. Tu pak v případě potřeby jednoduše zapnete do zásuvky a půjdete v klidu na kafe. Těleso prohřeje olejovou náplň v motoru a ten pak nemusí překovávat odpor ztuhlého oleje.

Odporové topné těleso má kablík se dvěma přívody (lidově "fáze" a "nulák", je jedno který je který) - jako jakékoliv jiné zařízení. Pokud si necháte udělat dostatečně dlouhý přívod, můžete ho snadno smotat na vhodné místo pod kapotu a kdykoliv v případě potřeby použít. Jediné co potřebujete, je běžná zásuvka 220V v dosahu auta.

Těleso je do jisté míry elastické, takže jde ohýbat a přizpůsobí se tak i takové olejové vaně, která nemá rovný povrch.

Ovšem toto těleso nemusí být namontováno na autě trvale - můžete ho mít také v garáži a použít ho v nouzi třeba na rozmrazení nafty - tím jak je tenké a flexibliní, snadno ho zastrčíte i do úzkých prostor na motoru, na naftový filtr, atd. a díky jeho uzavřené konstrukci a přítomnosti tepelné pojistky se není třeba bát případného vznícení (pouze dejte pozor na dráty v okolí, teplo by přece jen při těsném kontaktu mohlo třeba porušit jejich izolaci).

POZOR ! Nejedná se o finální výrobek, ale jen o samotné topné těleso. Každé auto je samozřejmě jiné a instalaci tohoto tělíska je tedy nutné svěřit odborníkovi - elektrikáři, který zajistí správné umístění ve voze a bezpečné připojení napájecí šňůry s ochranným vodičem. Je to sice zcela jednoduchá věc, která zabere čtvrthodinku, ale je třeba mít na paměti, že ohřívač pracuje se síťovým napětím 230V, které je ŽIVOTU NEBEZPEČNÉ !

Nechceme být jen běžnými obchodníky, kteří bez rozmyslu prodávají vše, co jim přijde pod ruku a na čem si myslí, že vydělají. My jsme 'v civilu' také kutilové, veteránisti, řidiči - a zakládáme si na tom, že všechno co prodáváme, jsme osobně vyzkoušeli. Přímo tento konkrétní výrobek se nám - i našim známým - osvědčil natolik, že ho sami dlouhodobě používáme. S radostí ho tedy můžeme doporučit i vám a zaručit, že s ním určitě budete spokojeni a že bude fungovat tak, jak od něho očekáváte !




Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Vteřinové lepidlo CAT 8g


Svorkovnice k repro 4-pólová


Kabelová vidlička očko 4.5mm 10ks


Helma série HS Jocky růžová








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty