Redukce 12V MAGIC unipolární

Redukce 12V MAGIC unipolární


( Elektro a LED žárovky )






Cena :
(v EUR : 12.4 €)
299 ksKoupit


Super věc pro všechny majitele starých škodovek. Spartaky, Octavie a Felicie měly jednu "specialitu", kterou už v té době většina aut měla obráceně - totiž ukostřený kladný pól baterie. To je problém při napájení nejrůznějších moderních výrobků - nabíječek, navigací atd., které jsou konstruovány pro "mínus na kostře". Pokud je připojíte přes nějakou přímou redukci do zásuvky staré Octavie, tak je obvykle spolehlivě zničíte.

My nabízíme "obrácenou redukci", která převádí starou zásuvku na nový typ a přitom obrací přívody. Problém ovšem je, pokud má někdo starších škodovek více - třeba Octavii a Škodu 1000MB (která už má zeměný mínus pól). Musíte mít dvě redukce - jednu přímou a jednu "překříženou"...

Existuje ale ještě jedno řešení - naše nová redukce MAGIC, která má automatickou detekci. Ať ji zastrčíte do kterékoliv staré nebo nové zásuvky v autě, na jejím druhém konci bude VŽDY správná polarita - tedy mínus na kostře a plus na středovém kolíku. Nemusíte tedy zkoumat, jak je které auto zapojeno, protože vnitřní automatika si to vždy sama zjistí a podle toho "pustí proud" do výstupní zásuvky na konci kabelu. Nikdy se vám tedy nemůže stát, že byste připojené zařízení zničili.

Redukce je určena pro maximální zátěž 100W - pracuje tedy s jakýmikoliv nabíječkami telefonů, navigacemi, přehrávači MP3 a také s velkou většinou autochladniček.



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Opředený drát 1.5mm světle hnědá


Propojovací vodiče pro kontaktní pole F-M


Třmen k anténě stožáru


Přijímač HR-767 AM/FM, Air Band








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty