Odpojovač baterie černý

Odpojovač baterie černý


( Doplňky vozidel ,Elektro a LED žárovky )





MOMENTÁLNĚ NENÍ SKLADEM


Cena :
(v EUR : 13.6 €)
329


Jedná se o legendární "kohoutek" - anóbrž odpojovač baterie, který umožňuje pouhým otočením rychle a snadno odpojit akumulátor od zbytku vozu. To má několik výhod. První je ta, že je rázem konec s vybíjením baterie vlivem nejrůznějších svodových odporů atd. - i při vypnutém klíčku může u starého auta nějakým poškozeným izolačním přechodem procházet malý proud, který sice nijak nevadí, ale při dlouhodobém stání vybíjí baterii. To samé pokud máte nějaké modernější rádio, které i ve vypnutém stavu odebírá nějaký proud (obvykle kvůli tomu, aby si "pamatovalo" předvolby). Nebo může zlobit stropní osvětlení. Příčin je mnoho, ale výsledek je pokaždé tentýž. Přijdete po dvou týdnech k autu s celou rodinou, nabalení a natěšení na romantický výlet - a po otočení klíčku auto jenom smutně škytne. Baterie je vybitá...

S tímto odpojovačem se vám to už nikdy nestane ! Jednoduše při každém garážování zdvihnete kapotu a otočíte "kohoutkem".

A jako bonus je zde nezanedbatelná věc - odpojovač působí i jako nejjednodušší a přitom stoprocentně spolehlivý imobilizér. Už se nemusíte bát jít na sraze brzo spát s tím, že vám nějaký nenechavec, nebo podnapilý vtipný "kamarád" auto někam odveze. Kdo o "kohoutku" neví, tak nenastartuje a pod kapotou v noci takovouto věc určitě co ? Určitě hledat nebude.

Je to naprosto geniální věc - ultrajednoduchá montáž během jedné minuty - bez jakéhokoliv vrtání či zásahu do původnosti vozu. Jen odpojíte kabel od záporného pólu baterky, místo něj přišroubujete odpojovač a na něj zase upevníte původní kabel. TO JE VŠE !!! Patentované samosvorné provedení kontaktu zabezpečuje malou potřebnou sílu k ovládání a zároveň zajistí, že se obvod sám nerozpojí. Typ RCG20 je testován na proud 200A, krátkodobě (při startování) snese až čtyřnásobek. Jeho přechodový odpor v zapnutém stavu je menší než 0.05 ohmu a při rozpojeném obvodu má izolační odpor větší než 20 megaohmu. To znamená že je pro váš vůz naprosto bezpečný a spolehlivý.

V černé barvě, skvělý pro všechny veterány bez rozdílu věku...



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Odpojovač baterie


Diagnostická sada velká


Opředený drát 2.5mm žíhaný hnědá


Objímka elektronky rim-lock








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty