Voltmetr Batest - digitální 12V

Voltmetr Batest - digitální 12V


( Elektro a LED žárovky ,Nabíječky baterií , Měření a diagnostika , Měřící přístroje )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 3 ks

Cena :
(v EUR : 6.2 €)
149 ksKoupit


Velmi šikovná věc pro kontrolu nabíjecí soustavy automobilů. Tento malý digitální voltmetr je určen do běžné zásuvky cigaretového zapalovače (všechny moderní vozy a staré "západní" - tedy NE pro staré škodovky z dob socialismu atd., které měly zásuvku jinou. Pro tato auta můžete voltmetr použít také, ale potřebujete vhodnou redukci - kterou samozřejmě také nabízíme).

Po zasunutí ukazuje napětí autobaterie.

To je skvělé zejména proto, že můžete snadno a sami zkontrolovat stav autobaterie za všech režimů provozu vozidla - při vypnutém zapalování, při zapnutých spotřebičích a při zapnutém motoru. Jednoduše sedíte uvnitř, zapínáte různé spotřebiče, přidáváte plyn abyste zkontrolovali, zda-li roste napětí při zvýšených otáčkách (tedy zda správně funguje dynamo a regulátor) a sledujete displej voltmetru, který ukazuje aktuální napětí s přesností na desetiny voltu.

Snadno a rychle tak odhalíte případné závady v nabíjecí soustavě, přičemž nepotřebujete žádného pomocníka, který by držel klasický voltmetr připojený k akumulátoru a křičel na vás naměřené hodnoty...



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




IO MAA125


UV tužka svítilna


Redukce 12V


Lékárnička VOLGA GAZ








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty