Odpojovač baterie moto

Odpojovač baterie moto


( Doplňky vozidel ,Elektro a LED žárovky , Vypínače, kontrolky , Nabíječky baterií , Náhradní díly JAWA ČZ , Vše pro motocyklisty )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 3 ks

Cena :
(v EUR : 10.6 €)
257 ksKoupit


Jedná se o legendární "kohoutek" - odpojovač baterie, který umožňuje pouhým otočením rychle a snadno odpojit akumulátor od zbytku vozidla a který konečně přichází i zmenšený - ve zcela nové verzi pro motocykly !

Rázem bude konec s vybíjením baterie vlivem nejrůznějších svodových odporů atd. - i při vypnutém klíčku může u motorky nebo skůtru nějakým poškozeným izolačním přechodem procházet malý proud, který sice nijak nevadí, ale při dlouhodobém stání vybíjí baterii. To samé pokud máte nějaké modernější mašinu, která i ve vypnutém stavu odebírá nějaký proud (digitální hodiny, bezklíčkové zapalování, atd.)

Jednoduchá montáž během pár minut - bez jakéhokoliv vrtání či zásahu do původnosti motocyklu. Jen odpojíte kabel od záporného pólu baterky, místo něj přišroubujete odpojovač a na něj zase upevníte původní kabel. TO JE VŠE !!! Patentované samosvorné provedení kontaktu zabezpečuje malou potřebnou sílu k ovládání a zároveň zajistí, že se obvod sám nerozpojí. Typ RCG10 je testován na proud 70A, krátkodobě (při startování) snese čtyřnásobek. Jeho přechodový odpor v zapnutém stavu je menší než 0.05 ohmu a při rozpojeném obvodu má izolační odpor větší než 20 megaohmu. To znamená že je pro vaši motorku naprosto bezpečný a spolehlivý.

Samozřejmě nezáleží na napětí akumulátoru - funguje stejně spolehlivě na 6 i na 12V.



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Opředený kabel 2x0,5mm tmavě hnědá


Zkoušečka 12V


Odpojovač baterie - úhlový


Peněženka Dottie modrá








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty