Digitální multimetr - DT9208 profi

Digitální multimetr - DT9208 profi


( Elektro a LED žárovky ,Měřící přístroje , Měření a diagnostika , Kapesní multimetry )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek

MOMENTÁLNĚ NENÍ SKLADEM


Cena :
(v EUR : 15.7 €)
379


Profesionální digitální multimetr DT9208D. Měří všechny důležité elektrické veličiny - napětí a proud (stejnosměrné i střídavé), elektrický odpor a kapacitu v běžných rozsazích.

Navíc ale umí také měřit nízké frekvence (do 200kHz) a teplotu. Obsahuje též logickou sondu pro testování digitálních obvodů.

Tento měřící přístroj využijete jak při měření na nízkých napětích (typicky v autě - měření napětí baterie, různých přechodových odporů, pro kontrolu žárovek, atd.), tak i při měření na napětích vyšších (domovní rozvod 230V). Snadno s ním proměříte veškeré odpory a kondenzátory, obsahuje taktéž integrovanou zkoušečku tranzistorů (měří i proudový zesilovací činitel h21e) a také akustickou "prozváněčku" - kterou rychle zjistíte, zda-li je některý vodič přerušený a nebo má vadný kontakt.

Vysoce kontrastní LCD displej, který se dá vyklápět, odolný kryt přístroje z plastu s odnímatelným žlutým izolačním krytem.

Včetně měřících šňůr opatřených hroty pro bezpečné měření i na vyšších napětích. Součástí je také teplotní sonda pro měření teploty. Napájení pomocí 9V baterie.

Vysoký vstupní odpor na napěťových rozsazích.

POZOR ! Na trhu se bohužel vyskytuje velké množství stejně vypadajících přístrojů, které nedosahují deklarovaných parametrů (jsou uvnitř "očesané").

Začátečníkům na poli autoelektroniky vřele doporučujeme cédéčko "Seřizování veteránů", na němž je i malá knížečka s úplnými základy, podaná snadno srozumitelnou a pochopitelnou formou.



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Závazek ke spolupráci s StB


Měřící šňůry


Diagnostická sada velká


Seřizování veteránů

Soubory ke stažení :
Návod k obsluze multimetru DT9208A (PDF - 0.1 MB)








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty