Rádiovka červená

Rádiovka červená


( Tradiční čepice 50tá léta , 60tá léta , 70 a 80tá léta , Francouzská auta , Československo )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 11 ks

Cena :
(v EUR : 6.5 €)
159 ksKoupit


A je to tady - další legenda se vrací !

Zcela nová originální klasická rádiovka - baret. Tato epesní čepice, poměrně neprávem zesměšňovaná a zatracovaná jakožto pokrývka hlavy méněcenných (zpopularizovaná zejména díky hrdinům filmů "Jáchyme, hoď ho do stroje" a "Dědictví"), ovšem ve skutečnosti krásný a zcela nadčasový módní doplněk.

ČERVENÁ - holčičí !

Prvotřídní vzhled i kvalita, nová výroba, avšak k nerozeznání od původních českých radiovek (nejedná se o moderní rádoby retrobaret ze supermarketu, který vypadá sice módně, ale nikoli dobově).
Nahoře je pochopitelně nezastupitelný a nenahraditelný detail - symbol radiového věku - anténka, neboli "pinďourek", anóbrž "blbeček".
Univerzální velikost, padne dobře naprosto všem v rámci běžných konfekčních velikostí XS-XXL (opravdu je to tak - baret má totiž pružný okraj, který se sám elegantně přizpůsobí velikosti vaší hlavy) !
Chcete vypadat sexy a přitom dobově ? Stačí trocha výrazné rtěnky, rozpuštěné vlasy, červený baret od nás - a víc nepotřebujete. Ideální doplněk pro každou mladou dámu k vozu z padesátých až sedmdesátých let minulého století...
Pro pány je toto ideální možnost neotřelého a praktického dárku pro svoji drahou polovičku - spolupasažérku. Řidičům nabízíme stejný fešácký baret, avšak v klasické černé barvě deep-black !



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Rádiovka černá


Průzvučná látka G.303 20x30 cm


Tričko TRABANT


Zesilovač LM386 Stavebnice








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty