Mazací sada Škoda

Mazací sada Škoda


( Nářadí a nástroje ,Oleje, maziva a náplně )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek


Cena :
(v EUR : 18.9 €)
459 ksKoupit


Zvýhodněná cena !

Vysokotlaký ruční lis a sada tří plastických maziv - tuků A00, G3 a LV 2-3. Nic víc pro správnou údržbu vaší škodovky nebudete potřebovat !

Jde vám ztěžka otáčet volantem, nebo se dokonce z přední nápravy ozývají podivné zvuky ?

Mnozí majitelé správné a pravidelné mazání podvozku podceňují - zvyklí z moderních bezúdržbových aut. Zanedbání se ale zpravidla záhy projeví formou zadřených čepů, zvětšením vůlí v řízení atd. Přitom stačí tak málo - jedno za čas si lehnout pod auto a dobrým mazacím lisem promazat všechny mazničky...

Některé lisy jsou k ničemu a nedokáží vyvinout potřebný tlak k protlačení vazelíny do ložisek - zejména pokud je tam staré mazivo již delší dobu. Nabízený lis to dokáže bez problémů. Pákový pístový převod zajišťuje velký tlak a dvě vyměnitelné koncovky spolehlivě dopraví mazivo kam mají - zejména šroubovací tříkleštinová koncovka s ohebnou hadicí, která pevně obemkne mazničku a protlačí vazelínu i tam, kde je potřeba opravdu velká síla.

Součástí setu jsou i tři krabičky potřebných maziv. Tuk A00 slouží jako náplň tohoto lisu a je ideální na mazání přední nápravy, řízení, atd. Tukem G3 skvěle promažete listová pera, případně i ložiska. LV 2-3 je pak předepsaný např. pro vodní pumpu, skvěle se hodí jako trvalá náplň do ložisek dynama, stěračového motorku, ale i do zámků a klik karoserie. Více se dozvíte v každém návodu k obsluze, kde je obvykle i přehled mazacích míst.

Buďte mazaní a neničte si zbytečně svého miláčka zanedbáním základní údržby !



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




A4 Vasil Bilak


MP3 plechovka Coca-Cola


Pojistkové pouzdro na panel kulaté


Prototypová deska 8x2 cm oboustranná








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty