Držák nápojů mezi sedadla

Držák nápojů mezi sedadla


( Díly a doplňky JAGUAR ,Doplňky vozidel )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek


Cena :
(v EUR : 6.2 €)
150 ksKoupit


Odolný a neutrálně vypadající univerzální prostorný držák s přihrádkami na nápoje, mobil, tužky, atd.

Jednoduše se pouze díky rozměrnému "uchu" zasune mezi sedadlo a středový tunel - žádná montáž není potřeba, kdykoliv jej zase můžete vyndat a schovat třeba pod sedadlo, nebo do kufru atd.

Černá barva

Ideální pro delší cesty veteránem, kdy se například držák nápojů velmi hodí - ale málokteré starší auto ho mělo. Stejný problém ale bývá i u novějších aut (například Jaguar X-Type), kde kupodivu výrobce na tuto dnes běžnou věc tak nějak pozapomněl. Běžně prodávané typy určené pro zasunutí do větrací mřížky v palubce jsou jednak velmi nebezpečné (mřížka je pohyblivá a těžší šálek či plechovku prostě na "drncavé cestě" neudrží), navíc zpravidla vypadají s prominutím hnusně.

Tento vypadá střízlivě, žádný tuningový "chromoplast", drží pevně a stabilně. Je osově symetrický, ale ucho je jen na jedné straně, tedy excentricky - takže podle dispozic konkrétního automobilu ho můžete zasunout libovolně otočený jak mezi svoje, tak i mezi spolujezdcovo sedadlo, aniž by některého z vás nějak omezoval.

Přihrádky jsou velké, do kulatých se s přehledem vejdou běžné plechovky 0,33 nebo 0,5 litru, případně i termohrnek, atd.

A pokud zrovna nikam nejezdíte - třeba v zimě, klidně si ho zatím vezměte domů. Dá se totiž strčit klidně i mezi gauč a zeď a vejde se do něj třeba láhev s pivem, sklenička se slanými tyčinkami a dálkový ovladač...

Nechceme být jen běžnými obchodníky, kteří bez rozmyslu prodávají vše, co jim přijde pod ruku a na čem si myslí, že vydělají. My jsme 'v civilu' také kutilové, veteránisti, řidiči - a zakládáme si na tom, že všechno co prodáváme, jsme osobně vyzkoušeli. Přímo tento konkrétní výrobek se nám - i našim známým - osvědčil natolik, že ho sami dlouhodobě používáme. S radostí ho tedy můžeme doporučit i vám a zaručit, že s ním určitě budete spokojeni a že bude fungovat tak, jak od něho očekáváte !




Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Čistič chladiče


Mikrospínač s páčkou


Kleště štípací boční


Doutnavka TESLA








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty