Sada prezervativů - dobová

Sada prezervativů - dobová


( Oblečení a doplňky )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek


Cena :
(v EUR : 4.1 €)
99 ksKoupit


3ks originálních preservativů z šedesátých let v plechové lakované krabičce.

POZOR ! Krabička je novodobá replika, ale obsah je OPRAVDU PŮVODNÍ. Ochrany byly dlouhá léta skladované v suchu, teple a ideální vlhkosti vzduchu - jsou nezteřelé a nepoškozené. Jedná se o klasický typ "Zeppelin", ještě bez vrchního cejclíku, co mají všechny novodobé primérosy.

Pochází ještě z oněch bezstarostných dob, kdy neexistovala žádná EU, přísné hygienické předpisy a kdy stačilo prezervativy jen tak trochu pocukrovat antiseptickým klouzkem, bez nějaké ochranné atmosféry, hermetického pytlíku či dalších zbytečností strčit do nerezové krabičky a prodávat.

Jsou sice čtyřicet let staré, ale jinak zcela jako nové (výjimečně nepíšeme že jsou nepoužité, to je přece jenom snad samozřejmé).

Záruka se ale vzhledem ke stáří nevztahuje na ochrannou funkci. Prodáváme pouze jako dobový doplněk běžného městského floutka. Použití těchto pánských ochran za jejich původním účelem je VÝHRADNĚ na vlastní nebezpečí zákazníka. Případné platby rodičovského výživného v žádném případě nemůžeme refundovat !



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Šoférská čepice TAXI


Dioda HER208


Čepice NewsBoy Chairman


A4 Polní maršál von Brauchitsch








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty