MP3 USB kazeta

MP3 USB kazeta


( MP3 přehrávače ,Záznamová média )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 1 ks

Cena :
(v EUR : 32.9 €)
799 ksKoupit


POZOR ! Nejedná se o klasický kazetový adaptér se zapojením na sluchátka přehrávače, kterých je všude plno za pár korun !

Toto zařízení ve formátu audiokazety je totiž plnohodnotný samostatný MP3 přehrávač s vestavěnou Li-On baterií a až 4GB vyměnitelnou paměťovou kartou. Je to naprosto skvělá věc zejména pro majitele youngtimerů a jiných historických automobilů, kteří ve svém autě mají dobové autorádio, které umožňuje pouze přehrávání audiokazet. Pokud na takovém rádiu chcete přehrávat moderní MP3 písničky, máte několik možností. Buď si jej necháte přestavět (např firma RADIOX.CZ) a nebo zvolíte nějakou levnější variantu. Třeba zmíněný kazetový adaptér, který vlastně signál z vašeho kapesního MP3 přehrávače převede na magnetické pole, které pak snímá magnetofonová hlava v autorádiu. Ovšem to je značně nekvalitní a hlavně nepohodlné řešení. Navíc vám z rádia trčí kabel, který vede kamsi na sedadlo, kde máte MP3 přehrávač.

A nebo můžete použít toto skvělé řešení, které jde mnohem dál - obsahuje totiž vlastní přehrávač už rovnou v adaptéru. Kazetový přehrávač zapnete, strčíte do rádia - a díky bezkontaktnímu přenosu to hraje. Díky snímačům v otočných středech kazety dokonce přehrávač reaguje na ovládání u některých obyčejných autorádií (posun dopředu). Žádné dráty, žádná viditelná neoriginalita. Nabíjení přes jakýkoliv USB port v počítači, notebooku atd. - nebo přiloženou nabíječkou. Funguje s 99% běžných autorádií z 70.-80.tých let.

Velkou výhodou také je, že snímače v kazetě nekladou žádný odpor unašečům v magnetofonu a ani zde nehrozí žádné "zamuchlání" pásku, takže toto řešení bez problémů funguje i se starými přehrávači, které mají vytahaný gumový řemínek od motoru a tudíž s normálními kazetami už nepracují !

Navíc tento přehrávač můžete používat i mimo auto - jako normální běžnou MP3ku. Má přímo na sobě ovládací tlačítka a konektor pro připojení sluchátek.

Obsah dodávky :

- MP3 kazeta s vestavěnou baterií
- nabíječka USB/12V
- sluchátka

Součástí balení není paměťová karta SD (koupíte v každém obchodě s počítači, nebo i v supermarketu).

Určeno pro export.



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Odpojovač baterie


Anténa A3 - teleskopická chrom


Zdvojovač napětí 6-12V


IO MAA125








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty